Små endringer på iPad

Endringer på iPadDet har gått et par måneder siden Apple introduserte iPaden og mange trodde at selskapet kom til å gjøre større endringer på produktet før det ble lansert. At iPaden skulle få kamera var et av ryktene som gikk, men fredag ble det klart at et kamera var utelukket.

En liten endring har Apple allikevel gjort.

De som har en iPhone kjenner til den smarte mute knappen på venstre side av telefonen. Dytter du knappen ned, er telefon umiddelbart lydløs. Knappen har utvilsomt reddet mange iPhone-brukere fra pinlige situasjoner hvor telefonen egentlig ikke bør gi lyd fra seg, men trengs den virkelig på en iPad som ikke kan bli oppringt?

Det synes ihvertfall ikke Apple. De har nemlig gjort en større endring på iPaden siden introduksjonen i januar og det er å bytte funksjonaliteten på denne knappen.

Knappen lar deg nemlig ikke lengre sette iPaden i stillemodus. Nå låser knappen iPaden i horisontal eller vertikal modus. Det vil si at hvis denne knappen er på, vil iPaden forbli låst i det landskapsmoduset som du benytter når du låser iPaden.

Endringer på iPad

Funksjonaliteten er ment å gjøre det mye lettere å benytte iPaden i for eksempel senga uten at den til en hver tid føler for å endre på landskapsmodus. Smart!

Tags:

haakon40

Smart. Håper dette kommer som en instilling i OS4, når den kommer

tommywallinga

Ja iPhone trenger en screen rotation lock too :):)

DanTheMan

Dere er sent ute ass mac1.no!!! Leste dette på AppleInsider for en uke siden! Men on-topic, dette blir bra! Nå kan man ligge på sofaen og surfe på nettet uten at skjermen roterer! Det er nok det de fleste kommer til å bruke iPad til...

TheRealChristoffer

Dantheman: Ja enig, de burde ikke postet denne i det hele tatt da!

wacz016

Jeg tror en slik knapp på iphonen hadde vært mye bedre. Tror ikke nødvendigvis at sengen er det stedet man kommer til å bruke iPad mest. Mye mer irriterende når iphonen skifter til landscape-modus!

DADDY

[quote="Cosmo Kramer"]Dantheman: Ja enig, de burde ikke postet denne i det hele tatt da!

makan til sprøyt - snikende kriss - kramer - osv. du er jo typen som selv poster unødvendige ting.

mange leser kun her så ikke kjeft... når noen poster noe relevant.

:-!

TheRealChristoffer

Den posten var sarkastisk da^^ selv likte jeg nyheten kom;)

admin

@DanTheMan

Apple Insider skrev dette på fredag, hvis ikke du har en eller annen form for tidsmaskin så tviler jeg på at du leste den forrige mandag. Forøvrig er du nå på iPod1.no, ikke Mac1.no ;)

DanTheMan

@admin

Hvis du er på Merkur blir jo en uke ca 2 dager, så egentlig postet AppleInsider den for 2 uker siden! :D

Neida, men dere kunne jo postet den litt tidligere da.

Men DADDY har rett, er nok mange som bare leser her...

btw, beklager Mac1/iPod1 feilen :)

MacLet

Cosmo Kramer man, 15/03/2010 - 15:39
Dantheman: Ja enig, de burde ikke postet denne i det hele tatt da!

Tull, jeg leser ikke andre steder enn her, så om det ikke stod her hadde jeg ikke fått vite det i det hele tatt.. Synes oppdateringer er fint å med meg jeg ! :)

TheRealChristoffer

Kommentaren min var sarkastisk til en lengre opp da;) Jeg leser kun her og jeg bryr meg ikke om nyheten er 1 uke gammel eller noe

MacLet

Kritisk kommentar dratt tilbake da det viser seg at vi er enige :)

Jensrask

Cosmoboy, vanskelig og forstå sarkasme formulert skriftlig...