91 000 iPad solgt på 6 timer

iPadFredag åpnet Apple for forhhåndssalg av deres iPad og alt tyder på at det blir rift om de første modellene. Ifølge beregninger fra Fortune har Apple solgt hele 91 000 iPads de seks første timene. I tillegg er mer enn 40 000 iPads resvert i butikkene.

Fredag åpnet forhåndsbestillingen av iPad som først blir tilgjengelig den 3. april i USA. Etter at Apples nettbutikk var nede i flere timer for å forberede forhåndssalget av iPaden, ble det full trafikk i butikkene. Beregningene fra Fortune tilsier at Apple solgte hele 91 000 iPads de seks første timene.

I tillegg hevder TUAW at Apple også tok i mot mer enn 40 000 butikkreservasjoner på fredagen. Butikkreservasjoner er iPads som er reservert for å bli plukket opp i butikken den 3. april. Totalt utgjør dette 131 000 iPads og skal vi tro ryktene om at Apple ikke har mer enn 300 000 iPads klare til lanseringen, blir det utvilsomt rift om iPadene. Skal du til USA for å kjøpe deg en iPad, må du med andre ord kanskje smøre deg med en del tålmodighet for å få deg en iPad.

Norsk lansering av iPaden er foreløpig i det blå og vi vet lite om når Apple planlegger å gjøre iPaden tilgjengelig i resten av Europa og Norge.

Tags:

prj84

huff... vil ha en sånn nå! Med 3G og GPS til europaturen i juni.... men ser mørkt ut...

Paette

men vent nå litt, dette må jo være feil.. Var det ikke slik at iPad var århundrets flopp?? Multitaskmangel og bezeloverflod osv:P

Elsker at haterne alltid får overveldende Applesalgstall gnidd inn i trynet =)

JonasW

Moderert av Wackhy:
§1.3 SPAM, multilevel marketing, affiliatelenker etc. er ikke tillatt
Det er ikke tillatt å drive markedsføring av komersielle produkter eller tjenester, herunder skjult reklame og såkalt multilevel marketing, dersom det ikke på forhånd foreligger skriftlig avtale med administrator av nettstedet. Annen uønsket informasjon, som går under uttrykket spam, er heller ikke tillatt. Såkalte "affiliate" lenker hvor eieren lenken mottar penger, poeng eller andre ytelser når noen trykker på disse lenkene er heller ikke tillatt å poste på i1s forum uten å informere klart og tydlig om at dette er linker som gir avsender fordeler.

i1 forbeholder seg retten til å fjerne enhver informasjon som blir tolket å være et brudd på denne regelen. i1 har null-toleranse på gjentagende spam eller markedsføring av kommersielle produkter/tjenester uten på forhånd å ha avklart dette med administratorer/moderatorer.