Apple åpner for forhåndsbestilling av iPad

Hands on iPadEtter flere timers nedetid i Apple Store gjorde Apple det i dag endelig mulig å forhåndsbestille deres iPad.

Forhåndsbestillingen er foreløpig kun tilgjengelig i USA og iPaden leveres den 3. april.

Det var ikke helt uventet at Apple i dag endelig gjorde det mulig å forhåndsbestille iPaden i deres Apple Store. Apple offentliggjorde tidligere i denne måneden at selskapet ville ta i mot forhåndsbestillinger fra og med den 12. mars og at iPaden vil leveres fra og med 3. april.

Det er foreløpig bare i USA at det er mulig å forhåndsbestille iPaden i Apple Store, men du kan faktisk forhåndsbestille 3G-versjonen selv om denne ikke er tilgjengelig før slutten av april. Du har også mulighet til å reservere en iPad i en av Apples butikker, en mulighet nok mange nordmenn som tilfeldigvis befinner seg i USA på dette tidspunktet finner interessant.

En rekke norske iPod1-brukere har allerede bestilt iPaden med levering til postboksselskapet JetCarrier. JetCarrier gir deg en amerikansk adresse som du kan benytte til å bestille produkter fra amerikanske nettbutikker selv om nettbutikken ikke sender utenfor USA. Apple har tidligere slettet ordrer til JetCarrier, men er du klar for en iPad før alle andre skader det ikke å prøve. Husk at du må betale moms og tollgebyr på alt du handler gjennom JetCarrier hvis beløpet er over NOK 200,-

Det vites foreløpig ikke når iPaden blir å finne i norske butikker, selv om både Eplehuset og Humac har tatt i mot mange forhåndsbestillinger.

Tags:

JasKo

Er det noen mulighet å få en 3G version til å funke i Norge? Eller er microsim ikke kommet enda?

jakobls

Passer perfekt at jeg skal til San Fransisco akkurat da, for nå er iPad 64 GB bestilt klar til henting 3. april :D

FinnKje

Svogeren kommer hjem fra statene etter påske en gang. Håper bare Ipad'en finner veien til døren hans før han reiser!

Kildal

Bestilt, og kommer på døren her 3 april. Lenge leve utvekslings livet :)

djhalleu

Her er tilbehørene:

http://store.apple.com/us/configure/MC349LL/A?mco=MTcyMTgwOTQ

Ja, du kan bruke bluetooth keyboard med ipad. Neis.

Barcelona

Ikke noe problem å bestille en fra USA, med levering i Norge...

Det er bare å få en amerikansk adresse hos f.eks JetCarrier.com eller noen andre det, blir så som så med norsk tastatur, men-men.....(",)

Sunemagnus

Har regnet litt på det.
JC i regnestykket er det Jetcarrier skal ha for tjenesten inkl. eksedisjonsgebyr.
Jeg gjetter på at summen er ca 300,- (men dette kan variere litt).

Prisen for 16gb Wifi er 2915,- NOK ($500)
+ Moms i Norge: 729,-
+ Tax: 205,-
+ JC: 300,-
Totalt: 4149,- NOK

Prisen for 64gb Wifi er 4081,- NOK ($700)
+ Moms i Norge: 1020,-
+ Tax: 286,-
+ JC: 300,-
Totalt: 5687,- NOK

Prisforskjellen mellom 16gb og 64gb blir dermed ca 1538,- NOK.
Selv bestilte jeg 64gb Wifi via Jetcarrier på Lørdag.
Da er det bare å vente i 4 uker.....

agnart

Bestilte via JC, men fikk beskjed fra Apple om at jeg ikke kunne bruke et kredittkort med adresse utenfor USA/Canada. Hvordan her dere løst dette?

eirijo2

Har også Bestillt via Apple Store å fått bekreftelse på at bestillingen er reservert
Har en kompis som er i USA nå å reiser hjem senere på lanseringsdagen den 3.4.10 :) så får min Ipad den mandag den 5.4.10 kjøpte den på 32 gig trenger ikke større:)
Gleder meg til å få prøve det nye vidunderet fra Apple å legger ut en liten demo på youtube samme dagen for de som ønsker å se:)

Eirik

iMannen

La en bestilling med forsendelse via JetCarrier den 14. mars, og den ble slettet av Apple den 24. mars... Apple vil ikke ha pengene våre gitt..

taG

Joda, de vil ha pengene, men i norsk valør når de velger å selge den i Norge, hvor de igjen kan ta ennå litt mer for den =) De klarer ikke møte etterspørselen i USA, så resten av verden må nok finne seg i å vente litt =)