Tips VG med ny iPhone-applikasjon

VG TipsHar du noensinne opplevd å havne mitt oppi noe som har nyhetsverdi? Da har du kanskje også prøvd å tipse VG?

Nå blir det mye enklere. Gjennom iPhone-applikasjonen 2200 Tips VG skal det bli lekende lett å tipse avisen når du er der det skjer, og er tipset bra nok får du betalt.

Applikasjonen 2200 Tips VG gjør det lekende lett å tipse VG om aktuelle saker og nyheter med både bilder og tekst. Applikasjonen lar deg skrive en kort nyhet, legge ved et bilde og sende dette til redaksjonen. VG sin redaksjon vil vurdere saken og før du vet ordet av det havner du kanskje på trykk eller nett? VG honorerer alle brukte tips og bilder.

VG Tips VG Tips

Programmet er gratis og kan lastes ned fra App Store.

Tags:

cladi

Det kan være verdt å merke seg at dersom man sender et bilde til VG, oppgir applikasjonen at du dermed frasier deg alle rettigheter til bildet - og at du i tillegg gir VG rett til å videreselge bildet ditt, uten at du får ekstra betalt for det. Nå er det vel ikke så veldig mange mobilbilder som blir videresolgt, men det har skjedd, og vil skje igjen. Og da er det som regel snakk om helt andre priser enn det (beskjedne) tipshonoraret du fikk for s«scoopet» ditt.

Incrediboy

overvåkningssamfunnet tar enda et steg videre :)

cladi

Det kan du ha rett i. Denne applikasjonen vil både ha telefonnummeret ditt og bruke stedsplasseringen din. Det er dog frivillig, men vi er mange bevisstløse 8-)

Dykkeren

Fint om VG heller hadde laget en app tilsvarende den Aftenposten har når det gjelder nyheter.

decathlon

Så ofte som jeg har tipset VG tidligere blir nok dette den appen jeg kommer til bruke aller mest tror jeg....

MRHeineken

Hvor mye kan man få betalt hvis man har et godt tips?