Kjente magasiner kommer på iPad

Conde NastDet velkjente magasinhuset Condé Nast, som eier kjente magasiner som GQ, Vanity Fair, The New Yorker og Glamour, satser på at Apples iPad skal ta dem veien inn i en digital tidsalder. Bladene vil være tilgjengelig på Apples iPad fra og med april og bruke samme teknologi som bladet Wired.

I februar ble det klart at Condé Nast skulle gjøre publisere populære teknologimagasin Wired på Apples iPad, men det populære magasinhuset har ikke tenkt å stoppe der. I en artikkel i New York Times bekrefter Condé Nast at også GQ, Vanity Fair, The New Yorker, Glamour og flere andre blader blir å finne på Apples iPad.

Gjennom Wired Reader som ble utviklet for Wired, vil Condé Nast sine andre blader også publiseres. Applikasjonen er utviklet i samarbeid med Adobe og på Adobes Air-plattform. Adobe har gjort det mulig å eksportere Air-applikasjoner til Apples iPad/iPhone og det er denne måte Condé Nast vil få bladene inn på Apples iPad - i tillegg til andre fremtidige mobile plattformer.

Condé Nast skal begynne å distribuere blader til iPaden allerede i april og regner ifølge New York Times å ha flere av sine populære blader tilgjengelig til juni. Så får vi bare håpe iPaden ikke blir forsinket.

Slik blir Wired på iPad

Tags: