Magasinet Wired klar for iPad

Det kjente teknologimagasinet Wired annonserte denne uken Wired Reader, en applikasjon som blant annet vil være tilgjengelig på Apples iPad. Applikasjonen vil tilby en svært spennende digital variant av Wired sitt blad som benytter seg av alle mulighetene iPad gir. Løsningen skal være klar i løpet av sommeren.

Det var under en TED-konferanse forrige uke at Wired for første gang viste fram sitt nye prosjekt. Selskapet har i lengre tid jobbet med Adobe for å utvikle et nytt digitalt magasin spesielt for produkter som iPad.

Wired sin Wired Reader er utviklet i samarbeid med Adobe og på Adobes Air-plattform. Adobe har gjort det mulig å eksportere Air-applikasjoner til Apples iPad/iPhone og det er denne måte selskapet vil få Wired Reader inn på Apples iPad - i tillegg til andre fremtidige mobile plattformer.

Videoen under viser det faktiske produktet i bruk og vi kan forestille oss nøyaktig hvordan dette blir på Apples iPad.

Tags:

LaStrada

Ikke annet å si enn PENT!

iRabb

Dette ser bra ut!

Fremtidens aviser og magasiner ligger i iPad og den måten å bruke den på..... Gleder meg til å få kloa i iPad! :bitchin:

hiawatha

nice!

2mass

Jeg ble nettopp solgt på iPad etter å ha sett den videoen der.. Abonnerer på Wired, et av de beste bladene jeg har vært borti.

daggad

Flott video, og viser godt hvordan padden kan bli som som et herlig surfebrett til kos i sofaen eller på toget !
For meg er det måten alt skal styres med hendene på som er det virkelig store med denne gadgeten.

MEN...vi blir litt lurt også. Om en ser på hastighetene bilder og video lastes på denne demoen så er det langt fra virkeligheten vi opplever selv med kjappe pc'er og fete linjer..

Gundrosen

Ikke si det for sikkert. Om man faktisk laster ned bladet som en app og ikke er avhengig av nett for å laste ned innholdet i etterkant, så burde man kanskje klare å oppnå slike hastigheter.