Verdenes raskeste på iPhone-touch?

Verdenes raskeste på iPhone-touch?Ikke alle er like begeistret for det virtuelle tastaturet på Apples iPhone og mange hevder de kan skrive mye raskere på et vanlig tastatur.

Det finnes folk som mer enn gjerne motbeviser myten om treg iPhone-tasting og karen du ser i denne videoen greier hele 59 ord i minuttet. Slår du den?


World's Fastest IPhone Texter - These bloopers are hilarious

Personen i videoen bruker programmet iTextSpeed, som koster 8 kroner i App Store, for å teste hastigheten på sine touch-ferdigheter. Hvor raskt greier du å skrive på din iPhone?

iTextspeed iTextspeed

Via TUAW

Tags:

BazookaAce

8 kroner? Sikker på dette? :P

Magnusmags

Liker iPhone-tastaturet san passe eg!

BazookaAce

Jeg har hatt iPhone siden den første ble lansert, så jeg sliter faktisk med ett fysisk tastatur nå. Men jeg er fortsatt ett stykke fra dette nivået.

Prey

Kostet 6 kr. Min rekord er da 25 ord i på 30 sek. Men er bare på engelsk, så litt uvanlig å skrive engelsk

Nafoni

Kan man bruke norsk tastatur, må man bruke engelsk i denne appen?

Traktor

Prey, da klarer du sansynelig vis 50 ord i minuttet, så da er du bare 9 ord unna rekorden...

iPlayer

en del feil i denne artikkelen, "iphone touch"....? og ja som tidligere nevnt koster den 6kr.
Har en venn som er oppe i nærmere 70 ord :S

Traktor

Med iPhone-touch tror jeg admin mener touchscreenen på iphone. Altså overskriften betyr verdens raskeste på touchscreenen på iphone. Men uansett dårlig skrevet :rolls eyes:

Tubaplayer

Tror nok forfatteren er mer opplyst enn dere med de to siste kommentarene. Hørt om touchmetoden? Navnet på den standardiserte metoden som brukes på qwerty-tastaturer (vanlige datatastaturer) for å skrive fort? Med iPhone-touch spiller han på navnet på denne teknikken. Tror jeg da. :)