Logitech med virtuell mus til iPhone

Logitech med virtuell mus til iPhoneLogitech, selskapet som blant annet er kjent for å lage multifunksjonfjernkontroller, har lansert et nytt program til iPhone som gjør surfing fra sofaen enda enklere.

Touch Mouse gjør hele skjermen om til en touchpad, og med multi-touch-teknologien kan du også bruke to fingre til å navigere opp og ned på sider, som vi kjenner fra Apple sine maskiner.

Logitech Logitech

Programmet benytter seg av WiFi, og det eneste du trenger annet enn en maskin (både Mac OS X og Windows er støttet) er et trådløst nettverk. Dette gjør at programmet kan hvor som helst, så lenge du har trådløst nettverk tilgjengelig. Tastaturet vil være kjent for alle som har brukt en iPod Touch eller iPhone før, og programmet fungerer også i landskapsmodus. I tillegg får du også egne knapper for cmd, ctrl og option (alt), noe som gjør at programmet kan erstatte et tastatur fra sofakroken.

Programmet er tilgjengelig gratis fra App Store.

Touch Mouse Server, som må installeres på maskinene programmet skal brukes med, kan lastes ned fra Logitech sine sider.

Tags:

dng

Nice. Denne må prøves ut, men jeg tviler på at jeg går fra min kjära AirMoise!

Homer_Simpson

liker denne kjempe godt. enkel å bruke, responderer bra. Pluss at man også kan få opp tastatur

KBiPhone

Fin app, men Air Mouse er da myyye bedre, med flere funksjoner.

Henrik Christiansen

Foretrekker selv AirMouse jeg også, men denne er gratis og jeg tror det er bra at det kommer noen andre, gratis alternativ som gjør at AirMouse-utviklerne føler presset og må fortsette å gjøre flere ting for å holde seg et hestehode foran.

Pellamelion

Har allerede hatt det mye løye med denne appen! :P

joaksle

Dette er vel en forsåvidt gammel nyhet nå? Har brukt den i noen uker nå.. er ikke spesielt fornøyd.

thomasbrucedyrud

Kan nevne "rowmote" som et meget bra alternativ. Verdt å sjekke ut!

raakanin

Se video av appen her (Norsk): http://goo.gl/QcW6

turimblar

Hvis bare Apple kunne latt oss bruke iPhonen som bluetooth-keyboard for Playstation3, så hadde jeg blitt fornøyd med en app som denne...

-JRV-

Dette var en morsom applikasjon! Sitter å skriver med ipoden nå, funker ganske bra. Men jeg må si at jeg syns det er bedre å bruke vanlig touchpad... =)