Få snørapporter på iPhone med nye Skiinfo Snow Report

Skiinfo

Med det nye programmet fra Skiinfo får du snørapporter og værobservasjoner fra skisteder over hele Europa.

Den populære tjenesten Skiinfo.no har sett mulighetene ved å være tilgjengelig på iPhone, og lanserte i dag et program som lar deg søke opp 1 500 skisteder rundt om i Europa.

Skiinfo

SkiinfoProgrammet gir deg daglige oppdateringer på snøfallrapporter, værobservasjoner, snødybde, statistikk, heis-status og kommentarer på stedene fra andre brukere av tjenesten. Informasjonen er tilgjengelig på hele 10 språk: Engelsk, norsk, svensk, dansk, fransk, italiensk, tysk, spansk, nederlandsk og polsk.

Det er mye takket være oppfordringer og ønsker fra brukere av Mac1 og iPod, at vi har i samarbeid med Skiinfo AS laget en iPhone-app for Skiinfos snørapporter. Etter suksessen med widgeten til Mac OS X, så de potensialet i et dedikert program til iPhone,

sier utvikler Henrik Halvorsen Hortemo til iPod1.

«Skiinfo Snow Report» er tilgjengelig i App Store for 11 kroner.

Vi er veldig stolte over å ha brukere som kommer med så fine tilbakemeldinger at det stimulerer selskap til å satse mer. Derfor håper vi også at dette vil fortsette.

geir.olav@valst...

Savner info om vindstyrke, "favoritter" og mulighet til å sortere/slette destinasjonene. Det mangler også mange kjente utfartssteder og temperaturer er feil.

fredjen

De er utrolig dårlig på å oppdatere de ski sentrene som faktisk er av interesse og vansklige å finne troverdig og skikkelig info om ellers, som blandt annet Lech zürs am Arlberg, og ST. Anton vinnes ikke der. Ble faktisk meget skuffet for internett sidene dems er meget bra.

gvalstad

Styr unna! Dette er en ubrukbar applikasjon. Krev pengene tilbake