Steve Jobs snakker om batteritiden til iPad i nytt videointervju

iPad Steve Jobs

I en ny video lover Steve Jobs billige bøker og bra batteritid på den nye iPad.

Den kjente teknologiskribenten Walt Mossberg fikk muligheten for en liten prat med Steve Jobs etter introduksjonen av iPad.

I klippet på drøye fem minutter lover Steve at det ikke vil bli dyrere å kjøpe bøker gjennom iBookstore enn hos konkurrenten Amazon.

I tillegg hevder han at batteritiden på hele ti timer skal gjelde både ved filmavspilling og lesing av bøker.

Ti timer er en lang tid, du vil ikke sitte og lese ti timer i strekk,

sier Steve til Mossberg.

Den største overraskelsen er kanskje at Steve i tillegg sier at batteritiden for musikkavspilling kan være oppmot hele 140 timer. Grunnen til dette skal være at de nye chipene bruker nesten ikke noe strøm, og at det er selve skjermen som vil være den største strømslukeren på iPad. Les hele transkripsjonen hos 9to5mac.com.

Det blir kjempespennende å se hvor realistiske disse tallene skal være. Hvis dette skulle være tilfelle, har vi veldig, veldig mange timer med testing foran oss.

Har virkelig iPad lenger batteritid enn Apple skriver i spesifikasjonen?

HenrikWL

Ja, det var som jeg tenkte. Det er skjermen som er strømsluket. 10 timer i strekk med skjermen på er maks av hva batteriet kan klare, hvilket forklarer hvorfor de klarer å få en måned med standbytid ut av den.

-Even

Var kult å se Jobs uten at han står å snakker på en scene. Jeg lo litt, han virket som en unge som ble spyttet argumenter mot som han MÅTTE ha rett på (ikke mye, mn litt) :P jeg synes nesten han hørtes litt "irritert" ut på en måte...