Netcom i dialog med Apple om iPad

NetcomMobiloperatøren Netcom er i dialog med Apple omkring å få 3G-versjonen av iPad til Norge.

Netcom ser heller ingen problemer med mikro-SIM, den nye typen SIM-kort Apple benytter i iPad.

Det var i en twitter-melding at Netcom tidligere i dag bekreftet det mange trodde. Mobiloperatøren er i dialog med Apple om iPad 3G i Norge. Netcom var, som mange kanskje husker, den første operatøren som fikk iPhone i Norge også.

Netcom sier også at den nye mikro-SIM-korttypen som Apple benytter ikke er problematisk å skaffe på kort varsel til Netcom sitt nett. Mikro-SIM benyttes ikke av Netcom per dags dato.

Netcom iPad

Netcom har også satt opp en enkel nettside hvor iPad-interesserte kan registrere seg for å få oppdatert informasjon om når Netcom kan tilby iPad 3G i Norge. Telenor har foreløpig ikke uttalt seg, utover å poengtere at de ikke bruker mikro-SIM-kort.

Tags:

trondrm

Telenor _har_ uttalt seg på Twitter i dag. TelenorN_presse sier:

Om MicroSIM til iPad: Det er samme type leveringstid som vanlig SIM - altså ikke noe hokus pokus å skaffe slike kort. ;-)

Martini

Vil det si at man kan bestille et mikroSIM kort fra telenor på nåværende tidspunkt?

moskito

Jeg har forhåndsbestilt fra eplehuset....Vi får håpe netcxom behoder de lave prisene. Kjenner jeg de rett setter de prisen for ipad lav men de setter prisene i været hvis du skal ha internett :( Hvorfor må vi bo i ett land der alle er opptatt av å tjene mest mulig og driter i kundene sine.

phax

Haha, ja der kan man se. Nå må dere vel redigere om forrige artikkel til "9-ting vi ikke liker med iPad" ;)

Ensnared

"Hvorfor må vi bo i ett land der alle er opptatt av å tjene mest mulig og driter i kundene sine."

Helt enig. Jeg skulle mye heller ville bodd i et av de mange landene der bedrifter ikke bryr seg om å tjene penger, men heller vil gi bort alt gratis slik at kundene i det minste er mest mulig fornøyde.

Dessverre så er vi alle tvunget til å heller bo i et virkelig land.

Burrell

Jeg tror poenget her var at det er en ukultur i Norge på hva som er akseptable marginer på varer og tjenester.

Vi skriker ut om lønninger og bonuser til ledere, men betaler uten problemer det hvite ut av øynene for våre dagligvarer og basic tjenester. Husker da Lidl kom til Norge, og man "justerte" prisen på endel produkter for å matche Lidl, bl.a. gikk Kavli tubeost fra 17,90 til 5,90 i veiledende pris over natten...

hansea

Slutt å klag. Teleprisene i Norge er ekstremt lave, sammenlignet med et hvilket som helst annet land. Mange klager og syter på forumet her om at Norge er dritt osv....vær glad dere ikke lever i USA! Der tar teleoperatørene fremdeles betalt for å motta samtaler og sms på mobil!! Tenk det! 50 cent for å sende og 50 cent for å motta en sms. Har ikke mottakeren penger på kortet eller abo...så blir ikke meldingen levert. Dog må senderen likevel betale!

MacMort

Mulig dette er avklart og beskrevet annet sted, men jeg har ikke funnet ut av det:

Vil det gå an å ringe, altså føre en vanlig telefonsamtale + sende/motta sms, på en iPad 3G?