Det hvite hus lanserer iPhone-app

Obama iPhone

For et par dager siden kunngjorde «Det hvite hus» i USA et nytt program til iPhone og iPod touch. Programmet leverer forskjellig innhold fra whitehouse.gov.

Med det nye programmet fra «Det hvite hus» kan man se presidentens offentlige arrangementer i huset, chatte med administrasjonens tjenestemenn og andre hendelser som viktige taler og pressemeldinger i sanntid, skriver whitehouse.gov/mobile.

White House iPhoneFor eksempel vil det i neste uke bli mulig å følge med på presidentens tale under «State og the Union». Dette åpner for en ny kommunikasjonskanal for det amerikanske styret å nå ut til folket. Millioner av mennesker følger med på talene på TV og nettsiden til «Det hvite hus», og det vil nå bli spennende å se hvor populært dette programmet vil bli.

«The White House App» er tilgjengelig gratis på iTunes Store.

Nå håper vi på at vi vil kunne se slike tilgjengelige kanaler fra den norske regjeringen. Hadde du fulgt mer på den informasjonen som kommer direkte fra regjeringen hvis du hadde fått det på iPhonen?

Norsa2

ok!§""

Mvh
Jørgen Norsted

s.b.h

Hadde det vært samme "showet" som de har i England kunne det jo vært interessant, men å se en halvfull sal hvor 2/3 er i Disneyland og resten drodler for å få tiden til å gå... nei takk.

BazookaAce

"Nå håper vi på at vi vil kunne se slike tilgjengelige kanaler fra den norske regjeringen. Hadde du fulgt mer på den informasjonen som kommer direkte fra regjeringen hvis du hadde fått det på iPhonen?"

Dette hadde nok bare vært sløsing av ressurser. Den rødgrønne regjeringen er langt (da mener jeg laaangt) ifra like interessant som Obama og den amerikanske politikken. Vi får allerede nok informasjon gjennom TV og avisene.