Hvilken touch-skjerm er best?

Nexus OneDet har etterhvert kommet en rekke mobiltelefoner på markedet som ønsker å konkurrere mot Apples iPhone og tilbyr store touchbaserte menysystemer ikke ulikt Apples telefon. Så langt er de siste Android-baserte telefonene de som virker mest lovende og DROID fra Motorola og Google/HTCs Nexus One ser overbevisende ut, men hva med touch-skjermen?

Touch-mobiler er, etter lanseringen av Apples iPhone, i vinden som aldri før og det går nesten ikke en dag uten av vi leser om en eller annen «iPhone-killer». Så langt har det ikke kommet veldig mye spennende fra konkurrerende selskaper, men Googles Android-system begynner å nærme seg noe.

De siste månedene har det dukket opp to svært så fine Android-baserte telefoner, den ene er Motorolas DROID og den andre er Googles nye telefon Nexus One som er produsert av HTC. Begge telefoner kjører Android, et åpen og fritt tilgjengelig operativsystem for mobiler fra Google. Telefonene har imponerende spesifikasjoner, men hvordan er det egentlig med touch-skjermen - kanskje det viktigste på en telefon med touch-skjerm?

Moto har i sin blogg sammenlignet touch-skjermene på de forskjellige touch-mobilene. I en veldig enkel test viser Moto at det er stor forskjell på touch-skjermene og Apples er utvilsomt svært god.

Video

iPhone touch test

Tags:

User

Siden det refereres til har ingenting med motorola å gjøre... De heter MOTO (uten rola) :-)

Tipper den hadde vært hakket mer positiv til Droid hvis det var motorolas verk.

Matt John

De siste månedene har det dukket opp to svært så fine Android-baserte telefoner, den ene er Motorolas DROID og den andre er Googles nye telefon Nexus One som er produsert av HTC. Begge telefoner kjører Android, et åpen og fritt tilgjengelig operativsystem for mobiler fra Google. Telefonene har imponerende spesifikasjoner, cisco ccnp, men hvordan er det egentlig med touch-skjermen - kanskje det viktigste på en telefon med touch-skjerm?