180.no med første opplysningsapplikasjon

180Fredag ble Nummeropplysningen 180.no utgitt for iPhone. De forskjellige opplysningstjenestene har alle hatt websider tilpasset iPhone, men 180.no er nå først ute med en egen iPhone-applikasjon for opplysningstjenester.

Programmet som er gratis å laste ned fra App Store gikk rett til topps som det mest nedlastede programmet til iPhone i Norge, og har bare de siste 24 timene hatt nærmere 20.000 søk. Lanseringen av den nye applikasjonen støttes av en større kampanje med høyt trykk med reklamefilmer.

180 180

180 180

180.no er først ute i det norske markedet med en App for nummeropplysning og søk etter varer og tjenester i Norge. 180 til iPhone inneholder alle norske privatpersoner og nummer, samt alle bedrifter med ekstra informasjon som bransjer og søkeord. Tjenesten er ikke særlig forskjellige fra

Vi synes det er hyggelig å være først ut i markedet for iPhone som er med på å gjøre den tradisjonelle opplysningstjenesten over telefon og papirkatalog mindre relevant. Uoffisielt er det solgt over 130.000 iPhone i Norge og markedet er stadig voksende.

sier Øyvind Bangsund i 180.no til iPod1.no

180 180

Det er flott å endelig ha fått en applikasjon med opplysningstjenester da applikasjonen er vesentlig raskere enn 1881 eller Gulesiders webtjeneste. Allikevel er funksjonaliteten vesentlig bedre i 1881s tjeneste enn applikasjonen. Vi savner muligheten til å laste ned vCards på kontaktene, sende kontaktene på mail til andre og kvaliteten på opplysningene er generelt dårligere. I vår raske test hadde vi problemer med å finne telefonnummere som både 1881 og Gule Sider fant uten problemer.

Programmet er gratis og tilgjengelig fra App Store

thomas_norge

Er det gratis å bruke også?

NikoAa

Ligner veldig mye på 1881 sin nettapp, og den du kan laste ned fra iFon repoet.

TheRealChristoffer

Thomas: Du må jo selfølfelig betale datatrafikken^^

Syns den var grei og rask men er ikke like bra som 1881 sin nettbaserte. den finner flere personer og mer riktig søk

Feiring2

Er den ikke *mistenkelig* lik 1881.no/iphone?

Søkefeltet i midten med knappen som en del av feltet? Knapper med samme ordlyd og samme plassering?

Jeg syns dette er litt pinlig.

admin

@Feiring

Jeg er ganske så enig. Den er veldig, veldig lik. Ihvertfall forsiden.

thomas_norge

Joda, Kramer. Såpass forstår jeg jo, men hvis datatrafikken er alt, så er det jo bare lekkert!

svano

Har testet ut så vidt, men syns det gir mer mening å bruke 1881.no/iphone (som noen nevner over) og så legge et bokmerke til siden på home screen til iphone. Da har man lett tilgang til en nettside med flere funksjoner enn denne appen (f.eks. vcard).

Ikke alt trenger en app, av og til gjør en nettside jobben.

oysts

Burde være mulig å lagre søkeresultat direkte til kontaktboken...