Få oppdatert kontaktene dine med MyPhone+

MyPhone+ for iPhoneHar du noen gang irritert deg over at du ikke har et kontaktbilde av en venn på telefonen? Eller at du glemte mors bursdag? Dette kan fikses veldig lett med MyPhone + For Facebook til iPhone.

MyPhone + For Facebook er et nyttig program for deg som har liten struktur og informasjon om kontaktene dine. Dette er en løsning som fungerer godt, og legger til mye informasjon til kontaktene du allerede har på telefonen.

Det hele er veldig enkelt. Du starter programmet, og skriver inn passordet og brukernavet på din facebook-konto, og så tar telefonen av seg resten.
Hele ideen er å synkronisere kontaktene du har på telefonen, med kontaktene dine på facebook. Telefonen spør deg om hva som er riktig med tankte på etternavn.

For eksempel, hvis du har en venn som du kun har fornavnet på, er det naturlig at vedkommende har etternavnet på facebook. programmet vil dermed spøre om dette er samme person, noe som gjør det nokså lett å skille mellom flere kontakter som har samme fornavn.

My Phone+ My Phone+

Du kan velge om du vil synkronisere bursdager, adresser, andre telefonnummere eller bare bilder. Uansett er dette en flott måte å gjøre kontaktlisten din mer komplett.

Programmet kan også fungere som en erstatning for selve telefondelen av iPhonen.
MyPhone+ har i likhet med telefonen, en liste for favorittkontakter, alle kontakter (med bilde av dem ved siden av) og Keypad. Telefondelen er vesentlig tregere enn telefonens innebygde telefonsystem. Derfor er det å anbefale å kun bruke programmet som synkroniserer.

My Phone+ My Phone+

I bunn og grunn er dette veldig gjennomført og er absolutt verdt en titt hvis du har liten oversikt over kontaktene dine.

Programmet koster 17 Kroner og er tilgjengelig i App Store.

BazookaAce

Skal man kun synkronisere bilder med Facebook, så anbefaler jeg heller å bruke FaceSync. Det er gratis, og det fungerer veldig bra.

JasKo

Men hvis du vil synce mer enn det. Som f.eks bursdager, fulle navn, adresser, bilder mm. så er myphone+ konge. :)

BazookaAce

Selv har jeg ikke prøvd MyPhone, men ja, den synker mer enn bilder. Men er det kun kontaktbilder man er ute etter fungerer Facesync veldig bra :)

eloso

Testet denne applikasjonen i dag og ble skuffet! Bare rot i kontaktlisten etterpå med manglende telefonnumre. Mulig det er jeg som ikke skjønte hvordan applikasjonen skal brukes i forhold til synkronisering osv. Fjernet den like godt og synkroniserer kontaklisten på nytt fra Outlook.

iPlayer

det jeg gjetter du har gjort eloso, er å importere kontakter fra facebook. Dette forklarer kanskje hvorfor du har manglende telefonnummere på kontaktene dine.

alexo89

Har hatt dette programmer i kanskje halvt år. Fungerer bra :)

eloso

iPlayer; ja, det er godt mulig at jeg gjorde noe så lite lurt som det. Ble i hvertfall mye rot i telefonboka med flere mindre nødvendige kontakter, samt manglende telefonnumre på eksisterende kontakter. Fjernet app og synkroniserte telefonen med Outlook på nytt. Alt vel :)

Sikkert en fin app dersom man konfigurerer den på rett måte.