iPhonebrukere mottar MMS fra feil nummer

MMSDa iPhone endelig fikk støtte for MMS, var det mange som fikk sitt ønske oppfylt. MMS-funksjonen er imidlertid ikke helt fulkommen. Nå rapporterer enkelte brukere at MMS-meldinger, sendt fra iPhone, kommer frem til mottakeren med et feil avsendernummer. I alle tilfellene fikk mottakerne meldingene uten problemer, men det anviste avsendernummeret tilhørte ikke den opprinnelige avsenderen, men en annen tilfeldig bruker av AT&T.

I en post på MacRumors-forumet, forteller en iPhonebruker at problemet både har blitt observert på telefoner som har blitt jailbreaket og de som ikke har blitt det. Både Apple og AT&T har foreløpig benektet at dette er et problem og sier at det kun dreier seg om engangstilfeller. Til tross for dette har nærmere 69% av iPhonebrukere tilsynelatende opplevd dette når de har prøvd å sende en MMS, i følge en undersøkelse gjennomført av Engadget.

Image and video hosting by TinyPic

Dette ser ut til å være et problem som har med operatøren å gjøre, og det er uklart om det også gjelder for brukere av andre operatører enn AT&T.

Har du hatt dette problemet når du har mottatt en MMS på din iPhone? Fortell oss om det i kommentarfeltet!

Kilde: Engadget og MacRumors

Tags:

macm

Eneste problemet jeg har hatt med MMS er at hun ikke gidder å svare ;-)

SimonChen

Eneste jeg har problemer med er at jeg glemmer å aktivere dataroaming :p
Mulig dette problemet bare gjelder AT&T kunder, eller?

Shivertone

Jeg mottok en MMS i fra ett ukjent nummer. Ventet ikke no MMS å det var heller ikke no gjenkjennelig i bildet, så jeg tenkte det bare var sendt feil.
(MMS'n var ett bilde av ett maleri)
Kom hjem til fruen ett par dager etter at jeg hadde fått MMS'n. Å det første som møter meg når jeg kommer inn i gangen er samme maleriet som jeg hadde fått på MMS'n :P
Skjønte ingenting der jeg sto. Sjekket nummeret å ble ikke no klokere av det.
Men tenkte også på at det kunne hvert en venninne av fruen som hadde sendt bildet. Hvorfor..? Ikke spør meg:P
Men fikk vite at det var fruen som hadde sendt MMS'n. Så jeg skjønte ingenting av hvorfor MMS'n kom fra ett ukjent nummer..
Men ser jo nå at det er ikke bare jeg som har hatt det problemet :P

PS: Bildet var forresten malt av min datter :P Finger maling er veldig gøy ;)

Edit: Har forresten Netcom abo..

Helisala

Jeg har også opplevd samme "feil", men det var fordi jeg sendte fra tvillingkortet som jeg har i iPhone. Så hvis dere har tvillingkort og det er i Iphone, så kan det være derfor dere opplever dette?