iPhone 3.1.2 oppdatering fra Apple

Apple slapp i går kveld en oppdatering til versjon 3.1.2 av iPhone OS. Denne oppdateringen gir ingen nye funksjoner, men er ment å fjerne diverse bugs som flere brukere har opplevd som brysomme.

Oppdateringen skal blant annet rette følgende:

  • Tap av kontakt med mobilnettet som kan kreve omstart.
  • Problem med oppvåkning fra dvale.
  • Videostrømmer som stanser opp.

En korresponderende oppdatering skal også være tilgjengelig for iPod Touch. Informasjon ennå ikke tilgjengelig fra Apple, men oppdateringen kan lastes ned med iTunes.

Gullfrode

Virker stabilt hos meg ihvertfall(3gs me Netcom)

akan86

Har selv opplevd tap av kontakt med mobilnettet som krevde restart. Har 3GS, :)

timmi

...men WIFI problemet er ikke rettet opp:(

arntss

Problemer her etter oppdatering til 3.1 har vært STORT forbruk av batteri, treghet i oset, dvs at om jeg feks skal vekke tlf fra dvale, drar slideren så kan det av og til ta mange sekunder før noe skjer. Ved bruk som telefon så stenger ikke skjermen om jeg tar telefonen til øret, dermed er det lett å komme bort i forskjellige funksjoner på skjermen.
Når jeg vil avslutte samtaler, så er det ikke reaksjon ved trykk på "avslutt samtale" knappen. etc...

Håper dette vil forbedre seg med denne oppdateringen.

iPhone 3G.

arntSS

skare31

YES! Da håper jeg bare at jeg ikke må starte telefon på nytt på grund av at jeg mister tilgang til 3G. Må bruke den på edege helt siden 3.1 på min 3gs.

mjansvik

ironisk nok så gikk jeg lei fredag formiddag av 3G'en min som gikk så sent, så jeg kjøpte likesågodt 3Gs.. og da jeg kom hjem fra butikken og plugga den gamle 3G'en inn i macen, så fikk jeg spørsmål om oppdatering..

jaja.. livet er iallefall bedre nå med 3Gs

Kashmar

Nice. Da er det nok ikke bare min 3G som var på bærtur.. Jeg har hatt flere runder med hard-reset fordi telefonen ikke ville ut av dvale (hendte at jeg ikke fikk skjermbilde når jeg trykket på Home-knappen).

Thomas_K

Bare gikk å kjøpte en... hmm.. har venta nå 8 uker på min jeg da... hvor i norge bor du hen da mjansvik?

nubbiz

Mer spent på hvor han jobber. Bare kjøpte en.

Rokkar

@arntss
Jeg hadde samme problem, det viste seg at oppdateringen fiksa problemet. jeg hadde nettopp fått ny mobil fra moobi og trodde den var defekt, men jeg er gla jeg venta med å sende den inn ^^ hadde stort forbruk av batteri og den datt ut hele tia slik at folk ikke fikk ringt meg.

Thomas_K

jeg får min i morgen... endeli...

Rushka

Etter min oppdatering til 3.1.2 på 3GS har batterikapasiteten gått nedover. Batteriet tømmes mye raskere. Fikk iPhonen for ca 1 måned siden og den har vært ganske bra på batteritiden frem til 3.1.2.
Vil det hjelpe å calibrere den, dvs lade den HELT ut og så HELT opp en gang pr uke?

Romsdal

Kjøpte iPhone 3gs forrige uke til stor skuffelse. Selv etter oppdatering til 3.1.2 sliter telefonen med følgende problemer. Elendig dekning (gsm dekning), faller helt ut til tider, skjermen fryser etter dvale. Telefonen våkner ikke opp etter dvale og innkommende anrop går rett til svarer. Batterikapasitetet er elendig selv om telefonen ikke er i bruk. Min forrige iPhone (1.gen.) var det ingen problemer med. Må si jeg er skuffet ja.

Gikk til telebutikken (der jeg kjøpte den) og klaget over åpenbare mangler som etter kjøpsloven gir meg rettighet til omlevering av nytt produkt. Fikk beskjed om at den må sendes inn til mobii for sjekk. Blei rimelig forbannet ja. Apple er ikke akkurat forbrukervennlige. Men det viste jeg jo. Noen andre her som sliter med de samme problemene?