Alternativ alarmklokke med mange funksjoner

Awaken logoiPhonen har en innebygd alarmklokke som fungerer godt, men hva med en alarmklokke som kombinerer det å vekke deg, få deg til å sove, vise tiden og hjelpe deg til å finne fram i mørket? Awaken er løsningen.

Awaken er en iPhone-applikasjon av en populær alarmklokke til Mac OS X. Awaken er ikke en one trick pony og har mange funksjoner, både nyttige og unyttige. Hovedfunksjonen er selvsagt at den vekker deg til en forhåndsbestemt tid om morgenen, men programmet kan også spille søvndyssende musikk når du legger deg slik at du sovner raskere.

Når du så skal opp på do i løpet av natten, har Awaken en innebygget lommelykt-funksjonalitet. Alt den gjør er å slå lysstyrken på maks og vise en hvit bakgrunn, men det fungerer jo faktisk helt greit. Unyttig? Relativt.

Awaken til iPhone Awaken til iPhone

Awaken til iPhone Awaken til iPhone

I tillegg til å hjelpe deg med å sove, våkne opp og finne fram i mørket har programmet også en ganske så fin klokkemodus. I klokkemodus får du tiden i full skjermstørrelse og det blir virkelig lett å følge med på tiden.

Det største minuset med Awaken er at Apple ikke tillater at det kjøres i bakgrunnen. Du er dermed avhengig av at programmet er åpent for at alarmen skal fungere. Hvis du bruker søvn-funksjonaliteten går dette greit, men ellers er det lett å glemme.

Programmet koster NOK 11,- og er tilgjengelig i App Store.

ztorky

Har denne 24 timers visning?
Ser at programmet er i versjon 1.0, hvilke funksjoner gjør den bedre enn tilsvarende mer modne alternativer i app storen? "Night stand" f.eks har mulighet til angi en oppgave man må løse før alarmen skrus av.

saks

Tror jeg holder meg til iPhone sin innebygde alarmklokke. Tar ikke sjansen på å måtte huske å starte dette programmet hver kveld.

Andrew Wiggin

jeg savner alarmklokken som er på iPod. Der kunne man velge en spilleliste som alarm, i stedet for bilhorn o.l. som er på iPhone.

glenulv

Legg inn lyder i iTunes og du kan bruke de som ringelyd på iPhone også =)

FT

Night Stand har komt med version 2.8 nå
er en del nye ting som Sleep Music, spill musikk fra iPod app.
• timer så musikken fades ut

dridar

Venter med å installere en 3.-parts alarm til Apple begynner å tillatte at programmer kjører i bakgrunnen i sin SDK...

iPlayer

man kan velge en spilleliste til å vekke deg her også. Har dette programmet, var litt frustrert i starten siden jeg ikke hadde fått med meg at det måtte være oppe for at det skulle funke. Nå er det et helt fantastisk program å ha, nesten deilig å våkne :)