Spotify på AppStore - iTunes neste?

Spotify til iPhoneHalvannen uke etter at Spotify annonserte i bloggen sin at programmet var godkjent av Apple så var appen endelig på plass i Appstore natt til mandag.

Programmet gir de fleste av de kjente funksjonene som vi brukere er vant til og har sett presentert tidligere. Programmet er foreløpig utviklet kun for iPhone og Android, men Spotify arbeider med å utvikle programmet til andre plattformer. Det store spørsmålet er nå om Apple har en lignende tjeneste på lur?

Spotify for iPhone og Android streamer musikken din gjennom både 3G og Wifi etter ønske. Man kan lagre opptil 3,333 sanger i offline modus, noe som gjør at du kan høre på dine favoritter når du ikke har tilgang til Wifi eller 3G eller kanskje ikke vil bruke penger på sistnevnte.

Spotify Spotify

Dine spillelister ligger rett i hånda med engang du logger på din konto og du kan oppdatere og synkronisere dine lister "on the go". Applikasjonen er gratis for alle, men krever at du har en premium konto til kr 99,- pr måned.

Den norske konkurenten Wimp, som vi tidligere har omtalt på Mac1, gleder seg over nyheten om at Spotify har blitt godkjent av Apple. Dette åpner muligheten for at de også får distribuere sin programvare på Appstore. Foreløpig sier Wimp utviklerne at de er kommet lengst med Android.

Video av programmet

Apple med samme type tjeneste?

Apple EventApple skal som kjent holde en Apple Event den 9. september, nærmere bestemt på onsdag. Eventen handler om musikk og det har i lang tid vært ryktet at Apple vil lansere nye iPods.

Nå begynner folk å lure på om Apple også har en streaming tjeneste alla Spotify klar til lansering. Mange har trodd at Apple ikke ville godkjenne Spotify-programmet til iPhone og fundert på hvorfor det tok så lang tid å få det publisert i App Store. Er det bare tilfeldighet at Apple har en musikkrelatert event to dager etter Spotify kommer ut til iPhone eller har Apple virkelig vært slu og planlagt dette?

xcitu

Er det ikke tilgjengelig for iPod Touch? I artikkelen hvor spotify ble godkjent av Apple så skrev dere at det ble tilgjengelig for iPhone og iPod Touch, kan noen bekrefte dette?
Har nemlig veldig lyst til å bruke Spotify på min iPod Touch 32 GB.

Ellers, flott! Elsker Spotify og det er bare enda bedre at det blir større tilgjengelighet. :D

dng

Det skal funke til både iPod Touch av begge generasjoner og iPhone av alle tre generasjoner:)

mcdonnell

Spotify er bra. 99 kroner er ikke det en fullpris CD koster.

Nafoni

Hadde jeg vært Apple her, hadde jeg begrenset appen
- Ingen cached nedlastninger
- Bare over WiFi
Men dette er jo fantastisk!!
Trodde aldri apple skulle være så "snille"!
Men de hadde jo blitt satt i et fryktlig dårlig lys hvis de hadde forbudt google voice OG spotify

jpsalvesen

Tipper Apple har blitt pressa av AT&T på en eller annen måte til å godta Spotify. Mobilindustrien tjener GODE penger på datatrafikken fra iPhone!

Og om Apple i tillegg har en konkurrerende tjeneste i bakhånd, så har de mindre å tape - sålenge tjenesten er bedre enn Spotify.

alvion

Vil iPhone\Pod-versjonen av Spotify også ha muligheten til å "scrobble" mot last.fm?

Johnohol

Må en velge å synkronisere hver enkelt sang, eller kan en velge synkronisering av en bestemt spilleliste, såfrem det ikke inneholder mer enn 3333 sanger..?

Redigert: Såg nettop youtube videoen og fikk svar på mitt spørsmål!

saks

Nafoni, jeg er glad du ikke er Apple. Hadde Spotify erstattet iPod-applikasjonen på iPhone hadde den nok blitt forbudt den også. Og hadde Google Voice laget en skikkelig app, hadde de nok blitt godkjent de også. Nok konspirasjonsteorier nå.

FT

AT&T kan umulig ha presset Apple fordi programmet ikke er tilgjengelig i US iTunes store.
483115

er nok heller slik Apple har kunnet godkjenne den.

Spotify er ennå ikke tilgjengelig i USA, det er også en grunn.

miguel1

herligt at det er kommet. hvor mange sanger kan vi spille av utn wifi ?

dng

miguel1: Du kan laste ned 3,333 sanger i Spotify appen som du kan lytte på når du er offline:) Jeg tror det var kun playlists man kan laste ned og ikke enkelt sanger. Man velger ut de listene man har i katalogen på sin konto og laster ned(kun wifi)

miguel1

aha, konge! :D

pgaa

Helt suverent! Funker som bare det..
Mest geniale er jo man kan cache playlisten og gjøre denne tilgjengelige offline..

Helt utrolig at Apple har godkjent denne, det hadde aldri trodd jeg de hadde gjort !

Thank You Apple :):)

RissEh

Steike så bra dette funker, ble premium-kunde idag etter at jeg lasted ned spotify :)
Lasta ned Backgrounder fra Cydia funker som en drøm. (Har internett fritid fra Chess, så 0 stress :)

dng

RIssEh: Dette vil jeg si det er det eneste som mangler med Spotify, at man kan spille det i bakgrunnen akkurat som med "ipod" appen på iPhone. Men dette er det jo apple som styrer..

emph

hei.
Når jeg trykker instaler på Appstore får jeg "ikke kompitabelt: dette programmet er ikke kompitabelt med denne iPhone enheten."

har 1.1.4, jailbreaked.

hva må jeg gjøre?

takk på forhånd

wizsilex

noen som vet om jeg kan bruke 1 premium konto på 2 iphones?

Berg

emph:
Det betyr at du kjører alt for gammel firmware, hvorfor har du ikke oppgradert enda? 1.1.4 er jo ur-gammelt. skaff deg 3.0 så er det i allefall mulighet for å jailbrake.

dng

wizsilex: ja, det kan du

ghram.smith

I'll be leading a 2-day workshop at Macworld 2010 titled, Professional Photography Adventure with Aperture. The dates are Feb. 9 & 10 at Moscone Center in San Francisco. I think E20-340 the title of the seminar is particularly appropriate for this year's class. There's always the chance that Aperture 3 will be released before Macworld, giving us the opportunity to have the first full workshop on the updated emc training photo management application. Plus, I've been working on ways to integrate Aperture into a broader photo workflow, and I'll be covering that too. Either way, this is going to be a wild... There were lots of great announcements today from Canon, Eye-Fi, and EX0-101 Lexar. But one of my favorite new goodies may have been overshadowed by all of the hoopla: the 32GB Echo ZE Backup ase practice test Drive (also from Lexar) that provides anytime backup of files because it resides barely noticeable in a spare USB port. The Echo also comes with automatic backup software:

danie53595

En av de klareste lærdommen de siste tiårene er at kapitalismen er uforgjengelig. Marx sammenlignet den til en vampyr, og en av de viktigste punktene 642-533 sammenligning synes nå å være at 70-663 alltid reiser seg igjen etter å ha blitt knivstukket til døde. Selv Maos forsøk i kulturrevolusjonen, å utslette sporene av kapitalismen, endte opp i triumferende tilbake 70-630. Dagens Venstre reagerer på en lang rekke måter for å hegemoni globale kapitalismen og dens politiske supplement, liberale demokrati. Det kan for eksempel akseptere hegemoni JN0-522,, men fortsetter å kjempe for reformer innen sine regler (dette er tredje vei sosialdemokrati).

ping123

Now humans are alpha to admiration if Apple aswell has a alive account testking 350-018 Spotify alla accessible to launch. Many anticipation that Apple would not accept Spotify appliance for iPhone and testking 350-029 wondered why it took so continued to get it appear in the App testking 640-553 Store. Is it just accompaniment that Apple's music-related accident two canicule afterwards Spotify comes out to iPhone, testking 640-816 or Apple has absolutely been base and planned this?