iPod skyld i 23-årig kvinnes død

iPod skyld i 23-årig kvinnes dødDet siste året har vi hørt om mange livsfarlige situasjoner som apples gadgets mer eller mindre har hatt en rolle i. Den ene dagen eksploderer iPoden til en amerikansk ungdom i hans baklomme, den neste dagen redder en iPod livet til en britisk jente.

Nå er Apples iPod i fokus igjen etter et tragisk dødsfall til en kvinne i Philadelphia.

23-årige Katie Ladany var ute og jogget da hun ble truffet av et fallende tre. Når politiet senere undersøkte dødsårsaken fant de ut at kvinnen hørte på så høylydt musikk på iPoden sin at hun ikke hørte treet falle. Slik ble nyheten tilstrekkelig interessant for både Fox News og Cult of Mac.

Nå venter vi bare på advarselslappen på iPodene om de dødlige farene ved å bruke iPoden i nærheten av fallende trær utedørs?

iEdvard

Det måtte vere i USA, ja. Makan til tragisk land skal man leite lenge etter. Alle idiotiske ulukker og hendingar skjer nettopp i USA. No kjem familien hennar til å saksøkje Apple, fordi det ikkje kom med "Warning"-lapp, som informerte om farer som desse når ho kjøpte iPoden.

Nafoni

Teit.. Kan jo ikke skylde på iPodden...
Var no lignende på gjøvik også, kjørt over av toget.
Regner med at det kanskje er derfor iPhone ikke har så høy lyd som andre mobilet.

Traktor

Hadde hun brukt de originale ørepropene hadde nok ikke dette skjed, de går ikke serlig høyt. Kan være hun gjorde det, men tviler sterkt på det, de fleste bytter dem ut. I så fall har apple ikke "skyld" i dette uansett, vil ikke si de hadde hatt det om det var de originale ørepropene heller. Tragisk å lage en sak ut av dette, så hver gang noen skades eller dør mens de bruker en ipod skal hele verden få vite om det?

sifa

Nå venter vi bare på advarselslappen på iPodene om de dødlige farene ved å bruke iPoden i nærheten av fallende trær utedørs?

wtf? hahahah :P

VHK

Er det bare ipoder som utgjør en fare når det gjelder jogging og fallende trær? Alle mp3-spillere med høretelefoner med en viss kvalitet kan vel sørge for at du ikke hører trær som kommer fallende..

Traktor

Kanskje apple sanrt setter inn en advarsel når du stiller opp voulemet som lyder om trent slik: obs! For høyt volum kan forhindre at du hører potensiele falende trær som kan føre til personskade! Apple inc. tar overhode ikke ansvar for personskade grunnet falende trær.
Noe slikt noe kunne kanskje passet i USA.

linte

Hun er jo skyld i sin egen død når hun har så høyt på.

Torjussen

Her i europa har vi jo en sperre på hvor høyt volumet går(mest for å forhindre hørselskader). Slik jeg har forstått det har de ikke denne sperren i USA(?). Men uansett er det jo hennes egen skyld, da.

Henriksensei

Oi! Imponert over empatiske evner folkens...

strangel

Sukk...
Når man ikke klarer å følge med i det som skjer rundt seg når man hører på musikk e.l så tar man skylden selv, goest without saying!
Går jeg og hører på musikk på øret og blir overkjørt av en buss slik at jeg mister foten eller noe så holder jeg kjeft. Fordi? Jo, fordi jeg vet at det er min skyld at det skjedde fordi jeg ikke fulgte med nok rundt meg.

Seriøst!

Case: Uæææh! Uææh! Volumet var for høyt, ørene mine er skadet. Jeg skal saksøke produsenten.
---------------------------------------
Solution: Klapp igjen!! Farene ved slikt har ikke bare blitt opplyst et tonn i media, men står også i den vedlagte dokumentasjonen du får sammen med musikkspilleren, headsettet...so, stfu.

Case: Jeg ble truffet av et fallende tre da jeg jogget og hørte på musikk fra min iPod. Jeg skal saksøke produsenten.
---------------------------------------
Solution: Klapp igjen!! Du satte på for høy lyd slik at du ikke hørte treet. I tillegg har vi Murphy's Law (les: shit happens). Ta ansvar for ditt eget liv. Ikke tilhør sytegenerasjonen som IKKE klarer å ta ansvar.

Dykkeren

Feil konklusjon. Hadde hun ikke kjøpt joggeskoene, så hadde dette ikke skjedd. Det er joggeskoene som drepte henne.

LarsJorgen

Hva har joggeskoene med saken å gjøre..? Hadde det ikke vært for den høye kragen på jakken hennes hadde hun faktisk sett treet komme.

sebbz

Folk må jo ha litt vett i pappen hvis de går ute, så har man jo øyne som er laget for å se med, hvis ikke denne dama var Hjerneskada på det sykeste så burde hu sett seg litt rundt.
Hvor dumme er det mulig å bli ?