Expert og Netcom holder nattåpent

Netcom løsner grepetiPhone 3GS legges offisielt ut for salg fredag den 31. juli, men allerede den 30. juli kan du sikre deg en telefon. Netcom og Expert holder nattåpent på Expert ved Klingenberg i Oslo torsdag 30. juli.

Apple, Expert og Netcom lover at Expert i Klingenberg vil få inn et betydelig antall iPhone 3GS for salg og alle som ønsker å slå kloa i en iPhone 3GS bør møte opp. Salget holdes ved Expert Klingenberg som for anledningen er nattåpent fra 24:00 til 03:00.

Grunnen til at Expert Klingenberg ble valgt, var på grunn av butikkens store utvalg av Apple-produkter og deres egen Apple Shop. Den store butikken ligger også veldig sentralt til i Oslo i forhold til buss, trikk og t-bane.

Hvor og når?

Kl. 24:00 til 03:00 hos Expert Klingenberg, Klingenberggate 4, 0161 Oslo.


Vis større kart

Mac Lovin

ugh skal vi måtte oppføre oss som idioter og leke ballong leken for å få oss en iphone også nå :( -slitsomt

termserv

Hehe, dette er jo bare tull. Akkurat som i fjor, var det ikke vanskelig å få tak i ledige telefoner via nettsidene til Netcom.

I fjort ble de lansert kl 9, ikke mange minuttene gikk før det var tomt, men det var ganske lett å få tak i telefoner allerede til lunsj. (Selv bestilte jeg uten problemer rundt kl 11.)

Mac Lovin

men kan man møte opp ved noen butikker istedenfor slik at man får på fredag ? Jeg gidder ikke drive å hoppe etter ballonger og mingle med en haug av tullinger.

Norpan

Har ni någon källa på detta? Kan inte hitta någon info på NetComs hemsida...

anmgra

La oss håpe de åpner flere enn to kasser denne gangen

Arne Borgersen

Jeg har lyst å kjøpe meg den nye iPhonen og skal selge min andre iPhone 3G 16 GB med NetCom iTalk Small. Hvordan kan jeg gi fra meg den? Kan han ta over mitt abonnement?

iKarlsen

Som ansatt i Expert Klingenberg kan jeg bekrefte at dette stemmer Norpan. Det gjelder forsåvidt førstemann-til-mølla prinsippet her i forhold til hva jeg har fått info om.

MegaOctane

Da må man neste stelle seg i kø kl 20 eller 21.

Jonaldo93

termserv, hva mener du med at det er lett aa faa tak i klokken 11. Legger de ikke ut klokken 9.00 ogsaa selger de unna alt de har, eller legger de ut fler utover dagen?

Noen som vet dette?

LaStrada

Kanskje jeg må møte opp, starter på jobb klokka 6 på morgenen og har derfor ingen mulighet til å kjøpe telefonen før etter 13 en eller annen gang. Blir lite søvn, men det overlever vi!

iKarlsen

Kan nå også bekrefte at det blir førstemann til mølla. Det blir ikke noe ballongslipp o.l. som det var i forbindelse med lanseringen av 3G.

Jonaldo93: Vi kommer til å selge så langt lageret rekker, og vil ikke dele opp antallet og spre det utover dagen. Vi selger til lageret er tomt.

Dette gjelder jo da Expert Klingenberg. Hvordan nettbtikkene til Telenor og Netcom gjør dette vet ingen noe om.

Norpan

iKarlsen: Hur många kommer ni att få in? Bara cirka? (Så man vet om det är värt att ställa sig i kön efter jobbet eller inte!? Vill verkligen ha 3GS! Tack för att du svarar på frågorna här!

nbgoldin

Jeg er 17 år og skal kjøpe iPhone i natt på klingeberg, vil de da kreve en foresatt for å få tak i telefonen pga. abonnement osv? :S

Hadde vært grundig kjipt om jeg må ta med moren min midt på natten for å kjøpe en iPhone fordi jeg er et par måneder for sent født :P

Noen som kan bekrefte/avkrefte dette?
Har liksom nok penger på kortet for å betale for telefonen og så mye jeg kommer til å bruke på den på et år :|

Vil et brev eller noe hjelpe? vedder på at moren min ikke gidder å sitte i kø med meg for en telefon, (og jeg vil helst ungå å ha moren min hengende på meg)

Mvh,

Nikolai

traume

Er det noen som vet om Telenor kommer til å ha nattåpent i Stavanger?

iKarlsen

Norpan: Kan ikke bekrefte noe antall, men vi har fått inn både sort og hvit i både 16 og 32GB.

Så får dere ha lykke til i kø til tross for drittvær i Oslo :(

anmgra

Er det noen som har tenkt seg ned dit?

LaStrada

jeg vurderer det... men det regner :P

BrumBrum74

Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Telefonen er verdt det.

Håper noen tar bilder fra køen og twittrer om det. Skriv gjerne info her.

DjHaak

Kom akkurat ned hit og er nr 15 i kø...ikke regner det heller

anmgra

Er det kølapper? Hvor mange er delt ut?

Beta

Så.. Hvordan er ståa der borte nå et kvarter før åpning? Gjerne hold oss oppdatert. :-)

magnerlu90

Jeg var på Expert i sta og damen sa at de hadde fått inn iPhone 3GS og var på vei til å hente en deilig svart 32GB 3GS til meg, før en slemmeslem kollega kom løpende og ropte til henne at de ikke skulle selges før i morgen =(

Jeg fikk betalt for den, da..så jeg kan garantert hente min i morgen :)

stiamund

var det mange der?

Sebbe

så hvis jeg forstår deg rett magnerlu90 så kunne man bare betalle for den? og ikke ta den med? Eller snakker vi om en annen exspert og før klokka 00:00?

iJesper

Jeg kom nettopp hjem derifra :D Var nummer fem som fikk fingrene på en iPhone 3GS! :D :D Den er NYDELIG! Var omtrent 80 som møtte opp. Jeg ble tatt bilde av av forskjellige blader og sånt sammen med vennen min som var først! :)

Beta

Nå er det liten kø, og det virker som det er en del igjen :)

Cinematic

Jeg var der og fikk skaffet meg min første iPhone - det ble en 32gb svart. Jeg er veldig fornøyd så langt!:)

Opplegget på Expert Klingenberg med kølapper funka fint, var en fin og avslappet stemning. Kanskje var jeg ekstra avslappet siden jeg hadde kølappnr. 3?;) (Vel, jeg var redd for å miste lappen, men greide heldigvis å holde på den, hehe.)

Nå har jeg endelig iPhone, jeg også...digg!:D