Netcom sine iPhone 3GS-priser klare

Netcom løsner grepetI går offentliggjorde Telenor sine iPhone 3GS-priser, og Netcom ville ikke være noe dårligere og kunngjorde sine priser i dag.

Prisene ligger i samme siktet som Telenor, men Netcom ser ut til å ta konkurransen alvorlig og tilbyr noe lavere totalpriser - spesielt hvis du bryter ditt abonnement.

Med over ett år på baken som iPhone-operatør har vi fått flere verdifulle erfaringer om kundenes brukervaner og behov. Mye data til fornuftig pris er særlig viktig for iPhone-kundene våre.

Abonnementene iConnect og iTalk Large er spesielt rettet mot dette behovet, der vi også har forsøkt å gjøre telefonprisen gunstigst mulig

sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Til motsetning fra Telenor sine iPhone-tilbud, tilbyr også Netcom Visual Voicemail til alle sine iPhone-kunder og har dermed et mer komplett iPhone-tilbud enn noen av sine konkurrenter. Visual Voicemail er inkludert i prisen for alle iPhone-abonnementene utover Flexitalk hvor du må betale NOK 20,- ekstra i måneden.

Vi har også satt maksprisen for bruk utover inkludert datamengde til kr 399 for iTalk Small og Medium. Med støtte for Tethering, eller internettdeling, er dette et viktig sikkerhetsnett for kundene våre

sier Vederhus.

iPhone 3GS 16GB

  Varepris Månedspris Datapris Minstepris 1. år
iTalk Large 1,- 999,- Fri bruk 11989,-
iTalk Medium 649,- 699,- 1000 mb 9037,-
iTalk Small 1749,- 399,- 500 mb 6537,-
iConnect 1899,- 349,- Fri bruk 6087,-
Flexitalk 2999,- 199,- Maks 9,- pr dag 5387,-

iPhone 3GS 32GB

  Varepris Månedspris Datapris Minstepris 1. år
iTalk Large 790,- 999,- Fri bruk 12778,-
iTalk Medium 1449,- 699,- 1000 mb 9837,-
iTalk Small 2549,- 399,- 500 mb 7337,-
iConnect 2999,- 349,- Fri bruk 7187,-
Flexitalk 3899,- 199,- Maks 9,- pr dag 6287,-

Netcom billigst ved brudd

Har du ikke lyst på hverken Telenor eller Netcom som din mobiloperatør, er det billigst å bryte ditt abonnement med Netcom.

En 32GB iPhone ferdig opplåst vil koste 5149,- (iTalk Medium + bruddgebyr), mens 16GB vil koste 4349,- (iTalk Medium + bruddgebyr).

Telenor skal ha 5590,- og 4801,- for det samme.

Bruddgebyr hos Netcom

  • iTalk Large: 4400,-
  • iTalk Medium: 3700,-
  • iTalk Small: 3100,-
  • iConnect: 3900,-
  • FlexiTalk: 3200,-

Les mer hos Netcom.

Mortings

Var det jeg tenkte meg, netcom legger prisene sine hakket lavere enn Telenor, mulig grunn er at de vil trekke tilbake kundene sine som "gikk" over til Telenor da de lanserte forhåndsbestilling i går.
Netcom trekker også opp grunnet Visual Voicemail.

hansea

Argh....valgets kval. Jeg gikk nettopp over til Telenor pga av at jobben kun tillater exchange når man har telenorabo. Spørsmålet blir hvor mye man er villig til å betale for å ha en synkronisert kalender på jobb og mobil.

Visual voice er jo noe tull. Tipper folk flest uanett ringer opp og hører alle beskjerder de får på telefonsvareren...

hansea

Noen som vet hvor lenge prisene til Chess drøyer?

jervi

En 32GB iPhone ferdig opplåst vil koste 5149,- (iTalk Medium + bruddgebyr), mens 16GB vil koste 4349,- (iTalk Medium + bruddgebyr).
Tidligere måtte man betale for én måneds abonnement i tillegg. Er det slutt på dette? Hvis ikke, blir prisen for opplåst telefon (ved kjøp av iTalk Medium) 5848,-...

Norpan

Tycker Netcoms priser är bättre en Telenors, ingen uppstartsavgift! Dessutom tycker jag visual voicemail kan vara praktiskt!

Mkallevik

Er det bare jeg som ikke finner ut hvor mange inkluderte ringemimutter og SMS/MMS du får med i italk abonomentene?

iphonehome

Leser hos Netcom nederst på denne siden:
https://netcom.no/abonnement/mobilabonnement/vilkar.html

----
Alle bruddgebyr reduseres med en tolvdel per måned regnet fra starten av bindingstiden. I tillegg plikter Kunde å betale påbegynt månedsavgift i tillegg til bruddgebyret for iTalk.
----

Noe som jo betyr at telefonen vil koste en del mer enn det som står her. Prisen vil være den jervi opplyste om.

Mortings

https://netcom.no/abonnement/mobilabonnement/italk-small.html
https://netcom.no/abonnement/mobilabonnement/italk-medium.html
https://netcom.no/abonnement/mobilabonnement/italk-large.html

står her

katrin

Blir ikke det billigste alternativet å kjøre Telenor SuperPluss i et år (4038 kr + det man ringer og sender SMS for), for så å gå over til et annet abonnement? For eksempel det jeg har nå, der jeg betaler ca 50 kr måneden for mitt bruk, og etableringen er kostnadsfri?

iLike

noen som har regnet på hvor mye man må ringe for at det skal lønne seg å gå for ilarge? 0.99 kr per minutt er ganske mye... og noen som vet hvor lang tid det tar å transportere eksiterende nummer til netcom? jeg er ikke netcom-kunde nå.

muvule

Som nevnt i Telenor pris-tråden er det aller billigste alternativet å kjøpe iPhone hos telenor med SuperPluss/Djuice complete og be om nytt nr (gratis). Da er totalprisen over 1 år ca 4000 for 16gb og ca 4800 for 32 gb.

Hovedgrunnen til å velge Telenor er at de låser den opp GRATIS i avtaleperioden om du ringer de og ber om det. Og da står du fritt til å benytte et skikkelig billigabonnement (Tele2/Onecall/Talkmore o.l) med din 3Gs

iRabb

Går det ann å ringe inn til NetCom (etter man har fått telefonen) og be dem åpne den for andre opratører (f.eks. Telenor), uten å bryte NetCom-abonnementet?

iFilip.H

Heisann, jeg er ikke så flink i akkuratt dette tema og lurer på en enkelt spørsmål.
Jeg har nå en 16GB iPhone 3g, kjøpt hos netcom og mitt abonomang går ikke ut før i oktober.. er det noen mulighet for at jeg kan få kjøpt 3gs med det samme abonomanget nå når den begynner å selge uten problemer? er lite keen på bruddgebyrer o.l

reza1001

Ser ut som Telenor har skjønt hele greia med at folk "legger simkortet i skuffen", og har skrudd opp prisene... tror ikke det er rimeligere med Telenor alternativet lenger gitt...
Synes det var rimelig sleipt av dem å vente til netcom hadde gitt ut prisene før de skrudde opp sine egne

iReza

Alega

Jeg ringte kundeservice hos Netcom i dag og i følge dem må man betale en månedsavgift i tillegg til de andre kostnadene hvis man vil kjøpe fri iPhonen. Dermed ser Telenor fortsatt ut til å være billigst.
Og i følge Telepriser.no skal det mye til å slå Onecall når det gjelder abonnement. De tar bare kr 1,- pr. Mb (databruk) og gir 120 gratis ringeminutter hver måned. Ingen månedsavgift.

Maxima

Har nå tjekket en del priser hos disse selskaper: Telenor, Netcom, OneCall og Talkmore.

Såvidt jeg kan se er Netcoms iTalk small den som gir mest value for money. For 32gb 3gs blir det: 2549 +12x399 = 7337,- for telefonen og inkl. i denne pris får du også 500 mb datatrafikk, 100 ringeminutter, 100 SMS'er, 10 mms'er og ingen startpris hver måned i et år. Etter første år faller det månedlige beløp med 100,-.
Selvom du bryter abonnementet og betaler bruddgebyr kan jeg ikke se at det blir mindre totalpris ved å tegne abonnement ved en annen operatør. Typisk må man da betale 299,-/mnd. bare for de 500mb data eller mer.

Men kanske jeg har overset noe, i så tilfelle vær så vennlig å kommenter.

asm492

Noen som vet om det er mulig å bruke iPhonen med telenor hvis jeg kjøper med netcom og bryter abn?

iphonehome

asm492: Nei, da kan du kun bruke telefonen med alle andre operatører bortsett fra Telenor. iPhone fungerer kun med Telenor hvis den er kjøpt gjennom dem.
Eller....?
;-)

stiamund

Feil. Kan bruke den med telenor også. Når abonnementet er brutt, kan du bruke hvilket som helst abonnement

ompopo

Maxima - Etter de første 100 inkluderte minuttene er startprisen 0,69 pr. samtale...

Maxima

Ompopo - Ja det er korrekt, etter inkluderte minutter tar de startgebyr, men det har alle operatører, såvidt jeg kan se. Noen har dette også for inkluderte minutter.

struktur

Visual voice er jo noe tull. Tipper folk flest uanett ringer opp og hører alle beskjerder de får på telefonsvareren...

Jeg var også skeptisk når jeg plutselig fikk dette på tlf min, men etter at første melding kom, ble jeg helt frelst: du har meldingene lokalt, og du har et grafisk brukergrensesnitt i stedet for den ekstremt tungvindte "høre-på-stemme-taste-feil-på-tastaturet" løsningen...!

maaaaria

Er det noen som vet når prisene for bedrift blir annonsert?

iRabb

Er det mulig å "låse" opp iPhone fra Netcom gratis, sånn at du kan bruke andre opratører - uten å bryte abonnementet? Altså sånn at du kan bruke Telenor på mobilen, og bare legge Netcom-simkortet i en skuff, uten å måtte betale for det?

Pandy

Nei, det er ikke mulig. Jeg har ringt netcom og spurt om dette.

stiamund

Jeg kom igjennom vi telefon til Netcom klokken 09:00 i dag. Der pratet jeg med ei veldig hyggelig dame, som tok imot min bestilling. Jeg valgte 16 Gb versjonen i svart, med iTalk Large abonnementet. Også fortalte den snille damen at jeg vil få min iPhone fra første parti, den blir sendt i dag, og er hos meg om 3-5 dager :-) suverent sa jeg da :-D Så da venter jeg i spenning...

roger_hj

Bruddgebyrene stemmer ikke

1200 dyrere + en mnd på italk medium mener jeg

Platon

I regnestykket er ikke prisen for 1 mnd tatt med. Regnestykket blir: pris på tlf+1 mnd+bruddgebyr. Mao. blir billigste pris mye høyere enn oppgitt i denne artiklen.

tesfay

Bruddgebyr!!
Enten så er det noe feil i Netcoms hjemmeside ellers så har den som har skrevet artiklen vært for latt til å se på de siste prisene for netcom. bare for den såkalt bigste-iTalk Medium er brudgebyret ikke 3700 men kr 4200....Netcom er ikke biligste desverre...

"Er Kunden i bindingstid ved oppsigelse av avtalen utløses et bruddgebyr. Bruddgebyret tar utgangspunkt i det normaltap NetCom lider som følge av at avtalen sies opp før bindingstiden er ute. Bruddgebyr inkl.mva ved opphør av avtale i bindingstid, jf Abonnementsavtalen pkt 13 er som følger :
-Kontant: kr 1500
-YoungTalk: kr 1800
-YoungTalk Plus: kr 2600
-SuperTalk: kr 2400
-ActiveTalk Plus: kr 2400
-FreeText: kr 2600
-Easy Talk: kr 1600
-iTalk Small: kr 3800
-iTalk Medium: kr 4200
-iTalk Large: kr 4600
-iConnect: kr 3900
-FlexiTalk 99: kr 2000
-FlexiTalk 149: kr 2600
-FlexiTalk 199: kr 3200
-Mobilt Bredbånd Litt bruk: kr 1500
-Mobilt Bredbånd Fritid: kr 1700
-Mobilt Bredbånd Fri bruk: kr 2000
-Mobilt Bredbånd Premium: kr 1500
Alle bruddgebyr reduseres med en tolvdel per måned regnet fra starten av bindingstiden. I tillegg plikter Kunde å betale påbegynt månedsavgift i tillegg til bruddgebyret for iTalk."

https://netcom.no/abonnement/mobilabonnement/vilkar.html

tesfay

Billigst iPhone 3GS fra Chess

http://www.dinside.no/819396/billigst-iphone-3gs-fra-chess