iPod touch og iPod nano får kamera?

iPod touch og iPod nano får kamera?

Ifølge Cult of Mac kan neste generasjons iPod touch og iPod nano skilte med kamera, og iPod nano skal få større skjerm. Det er flere kinesiske produsenter av bærevesker som skal ha fått tilgang til informasjon om Apples kommende iPod-modeller og dermed ha produsert bærevesker og beskyttelsesprodukter til de foreløpig ikke lanserte produktene.

Artikkelen inneholder flere bilder av bærevesker til neste generasjon iPod touch og iPod nano fra forskjellige produsenter.

Bildene skal stamme fra kinesiske produsenter, og i en epost skriver en produsent at de har fått nøyaktige mål og dimensjoner, samt innside-informasjon om de nye iPodene. Ryktene kan videre styrkes av at flere produsenter har tilbudt seg å sende ut prøvemodeller til forskjellige forhandlere, noe som tyder på at de føler seg veldig sikre på målene.

I tillegg kan Cult of Mac rapportere at nye iPod nano sannsynligvis får større widescreen-skjerm, og at størrelsesforholdet skal være 1.5:1, i motsetning til 1.33:1 som det er nå.

eayo

noe så dumt!
hva skal ipod med kamera?

nubbiz

Det samme som iPhone skal med kamera? Eller Nokia? Eller SE?

FT

dette er en grunn til at jeg ikke oppgraderer min iPhone ennå, jeg vil mye heller ha en iPod med GPS og ett greit kamera. (så slipper jeg abonnement og fancy jailbreaking med alle de simkorta jeg har)
nå som kartene selges offline i appstore er jeg egentlig veldig fornøyd.

problemet jeg ser i en del av disse bildene er at det kasnkje er hull for wiFi antennen

eayo

Hvis de skal ha kamera på Ipod, syns jeg de skal også ha zoom på kameraet, på iphone først... For da får du fokusert mye bedre på kameraet