15 000 vinanbefalinger i lomma

15 000 vinanbefalinger i lommaI den nye helnorske iPhone- og iPod touch-applikasjonen «Vinforum» gjøres den gjengse nordmann til vinekspert. Her får alle brukerne mulighet til å gi stjerner og legge inn kommentarer på de drøyt 15 000 vinene i applikasjonen.

En god del av vinene har også stjerner og kommentarer fra Vinforum.no som drives av ekte vinkjennere. Med Vinforum på iPhone har du 15 000 vinanbefalinger i lomma.

Brukergenererte anmeldelser kombinert med ekspertuttalelser gjør derfor dette til den ultimate kompanjongen når man befinner seg på Vinmonopolet eller når man sitter å ser på vinkartet i en restaurant

sier Kjell Rune Monsø - daglig leder i Apps AS til iPod1.no

Applikasjonen kan skilte med flere ulike topplister som man kan bruke for å kjapt finne fram til en egnet vin for kvelden. I Ligg unna-seksjonen finner man derimot de vinene som har fått dårligst anmeldelser av brukerne. En morsom funksjon for å se hva som ikke har falt i smak blant publikum.

Vinforum til iPhone Vinforum til iPhone

Vinforum til iPhone Vinforum til iPhone

Det beste av alt er at det er ingen krav til internettforbindelse, da applikasjonen har hele varesortimentet lagret lokalt på enheten. Applikasjonen vil med andre ord fungere smertefritt både i og utenfor mobil eller WiFi-dekning. Programmet koster dermed heller ingenting å bruke, hverken i Norge eller utlandet.

Noen av hovedfunksjonene i Vinforum

  • En massiv database på over 15 000 viner rett i lommen din
  • Komponer din egen vinkjeller og ha full kontroll på hva du har til enhver tid
  • Bla deg igjennom topplister fra vineksperter og brukeranmeldelser
  • Ta bilde av etiketten til en vin, send den til venner eller lager den i huskelisten
  • Søk på navn, varenummer, region, pris, matfølge osv.

Programmet er utviklet av Apps AS som også har utviklet programvare som Yr.no og Veimeldinger til iPhone. Vinforum koster 49,- og er tilgjengelig i Apples App Store fra og med i dag.

Få 4% rabatt i App Store og hos iTunes via Kickback.no.

abarth

Hvordan og hvor skal man legge inn lisensnummeret jeg fikk via Twitter? Gjaldt det ikke Iphone applikasjonen kanskje??

admin

@abarth

Du må velge redeem i iTunes.

abarth

ahh.. seff! Detta var kult,

thomas_norge

Ser ut som en ekstremt bra app. Men siden alt lagres på selve mobilen, så vil den vel oppdateres når det kommer nye viner og anbefalinger?