Snart ny Facebook til iPhone

Snart ny Facebook til iPhoneEt av de mer populære gratis programmene på iPhone er den sosiale netttjenesten Facebook. Programmet lar deg holde full kontroll over og kommunisere med alle dine venner på Facebook. Nå kommer snart den tredje versjonen av iPhone-programmet og i følge utviklerene blir det store endringer.

I en Facebook blog har utvikleren bak den populære iPhone-programvaren lettet litt på sløret og fortalt hvordan Facebook 3.0 til iPhone vil bli. Programmet som snart skal sendes inn til Apple, vil få et nytt og enklere grensesnitt som støtter den nye "nyhetsfeeden" til Facebook.

Snart ny Facebook til iPhoneDen største endringen er at Facebook 3.0 nå har en helt egen "Homescreen" hvor du enkelt kan navigere deg mellom de forskjellige funksjonene i netttjenesten. Facebook 3.0 vil også få mye bedre håndtering av tagging av bilder, opplastning av bilder til album.

Ikke push

Mange har ventet på at Facebook programmet skal få støtte for push og dermed kunne sende pushmeldinger direkte til telefonen selv når du ikke er pålogget Facebook. Denne funksjonen har ifølge Facebook ikke kommet med i 3.0 versjonen av Facebook-applikasjonen, men Facebook lover å slippe push i versjon 3.1. De som venter på push må med andre ord vente litt lengre, men man venter ihvertfall ikke forgjeves. Push kommer!

Du kan lese mer om Facebook 3.0 hos Facebook

Tags:

iRabb

Ser bra ut dette!

Gretulli

Hvorfor er alle så opphengt i push?1 Sjekk det ut selv da for faen, late jævler!

Thorvaldo

Hahaha bra kommentar Gretulli :D

_Spiff_

@Gretulli: Ja, hvorfor har vi telefon og internett, hadde vært lettere og dratt på besøk og møtt folk osv. Slik som i gamle dager.. Push er fint, gjør hverdagen enklere. Vil påstå at man ikke er mye lat om man bruker det. Fjått! :-P