Demonteringsbilder av iPhone 3G S

iPhone 3G S Box

Det er usikkert om lanseringen av iPhone 3G S vil ende opp med lange køer slik det ble da iPhone og iPhone 3G ble lansert. Nå som det er mulig for amerikanerne å forhåndsbestille telefonen vil det kanskje bli heller moderate køer foran forhandlerne.

Men det ville ikke vært en Apple-lansering hvis ikke noen teltet utenfor for å sikre seg den første enheten.

iPhone 3G S

En analytiker hos Fortune spår at Apple kommer til å selge rundt 500.000 enheter den første helgen, det er omtrent halvparten av salgstallet til iPhone 3G på samme tid. Likevel er dette tallet dobbelt så stort som første salgshelg til den originale iPhone.

Et fransk selskap har allerede skaffet seg en iPhone 3G S og plukket den fra hverandre. Det er heller ingen Apple-lansering uten at noen gærninger plukker fra hverandre det vi andre venter spent på å få prøvd.

iPhone 3G S

Netcom lanseringsfest fra 2008

Da Netcom holdt sin lanseringsfest for da iPhone kom i salg i Norge, dukket rundt 400 mennesker opp på Kunstnernes Hus i Oslo. Der ble det «delt ut» ballonger som var verdt muligheten til å være først ute med å kjøpe iPhone i Norge. Dette ble resultatet:

Hva må Apple lansere for at vi igjen skal oppleve noe lignende?

Via MacRumors

Lurven

<<...Da Netcom holdt sin lanseringsfest for da iPhone kom i salg i Norge, dukket rundt 400 mennesker opp på Litteraturhuset i Oslo...>>

Mener da bestemt at det var på Kunstnernes hus...?

:-Lurven

Prey

Hvorfor plukke den fra hverandre?? Håper virkelig de greier å sette den sammen igjen også

kolby

@Lurven

Du har helt rett. Jeg rettet på det nå.