Gilde med ny og forbedret kokebok

GildeGilde lanserte tidligere i år en kokebok med oppskrifter fra Gildes-kjøkken til iPhone. Denne ble svært godt mottatt og har vært blant de 25 mest nedlastede gratis applikasjonene i App Store i Norge. Nå har Gilde forbedret kokeboken og lansert en ny utgave.

Gildes gratis kokebok gikk tydeligvis rett hjem hos mange iPhone-brukere og programmet har lenge hatt en høy plassering i listen over de mest populære programmene i den norske App Store.

Det er veldig gøy at så mange har valgt å laste ned kokeboken.

sier Kjersti Sørby, fagansvarlig interaktiv kommunikasjon i Nortura.

Forbedringsforslagene fra brukerne har nå blitt tatt med i videreutviklingen av kokeboken, og resultatet er en ny og forbedret versjon av Gildes-kokebok. I tillegg til mange nye oppskrifter har Gilde gjort det mulig å dele oppskriftene med venner via e-post og laget en innebygd handleliste slik at du enkelt kan holde styr over ingrediensene du trenger.

I versjon 2 finner du mange nye funksjoner og flere nye oppskrifter Du kan blant annet riste på iPhonen og få opp en vilkårlig oppskrift. Mer matnyttige funksjoner er for eksempel at du kan sende den oppskriften du ønsker til en venn via e-post. Slik kan du dele dine matønsker også med de som ikke har iPhone. Det er også lagt inn handleliste hvor du kan hake av ingrediensene etter hvert som du har puttet de i handlekurven – i tillegg til en rekke flere funksjoner. Kategoriseringen av oppskriftene er også forbedret.

sier Kjersti Sørby,

Gilde på iPhone Gilde på iPhone

Applikasjonen inneholder snart 400 oppskrifter fra Gilde-kjøkkenets samling og om litt blir det også lagt ut en del nye sommeroppskrifter ifølge Gilde.

Gilde Kokebok er utarbeidet for Gilde i samarbeid med DIST Creative og Carat Norge, og finnes i AppStore. For de som har Gilde kokeboken fra før så oppdateres den ved å laste ned en ny versjon fra iTunes.

Har du ikke lastet ned Gildes kokebok, så er den tilgjengelig gratis på App Store

Feiring2

Bedre, men fortsatt for dårlig. Blir spennede å se om Shortcut sin Matprat står seg mot denne.

MrSkarvoey

Hvorfor legger den matretter jeg har gitt vurdering under "favoritter" – uansett hvilken stjerne jeg gir den? Dette er jo helt ulogisk. Jeg vil også ha muligheten for å fjerne "favoritter" og fjerne vurdering (stjerne)!

I tillegg fungerer ikke "rist for tilfeldig oppskrift"-funksjonen. Prøvd flere ganger under forskjellige kategorier. Dette er for dårlig!

+ Hvorfor skal man ha "2.0" i ikonet? Dette er både stygt og unødvendig! Ellers fungerer appen fint – og var tross alt en "forbedring" (hvis alt hadde fungert) fra forrige versjon.

SuperR

Synes den var blitt meget bra- spesielt handlelisten- og muligheten til å sende oppskriften.

@MrSkarvoey: Du må trykke på terningen, og riste når informasjonen om ristingen står der. Ikke trykk cancel;)

MrSkarvoey

@SuperR: Aha! Jaja - det må jeg si var idiotisk. Jeg trodde den var der for informasjonens skyld. Åpenbart oppfylte den ikke helt sin hensikt, pga. forvirring. Man er jo vant til at man kan "riste" når som helst.