Amazon kjøper Stanza

Amazon kjøper Stanza

Å lese e-bøker på iPhone og iPod touch har blitt svært populært og på topp av App Store sin liste over eBok-lesere finner vi programmet Stanza fra selskapet Lexcycle. Fans av programmet kan gå lyse tider i møte, da Amazon i dag annonserte at de har kjøpt Lexcycle og Stanza. Nå tror mange at vi snart får se Kindle på iPhone.

Amazons Kindle har blitt mottatt med svært god kritikk i USA og ebok-leseren har i lang tid vært utsolgt. Foreløpig er ikke Kindle tilgjengelig utenfor USA, men interessen for ebok-lesere har ikke blitt mindre av den grunn.

eBok-leseren Stanza fra Lexcycle har lenge vært en av de mest populære programmene på Apples App Store og med denne leseren kan du lese ebøker fra mange forskjellige kilder, men ikke Kindle-bøker.

Stanza

Suksessen har tydeligvis blitt oppdaget av Amazaon som i dag kjøpte Lexcycle og Stanza for en ikke kjent sum. Det antas at Amazon vil benytte Stanza til å kunne selge Kindle-bøker også til iPhone-brukere.

Ole Amund

Nå tror mange at vi snart får se Kindle på iPhone.

Stemmer det ikke at Amazon lanserte Kindle for iPhone for en stund tilbake? Dog ikke tilgjengelig i Norge enda.

jaah

Stemmer at det finnes allerede program for Kindle for iPhone. Dvs at en bruker i USA kan velge om man vil lese på sin Kindle og/eller iPhone. Det står om dette programmet på Amazone sine sider, og det lastes ned fra Appstore.

Harkflash

Har Kindle for iPhone, (via "amerikansk" konto), men har ikke klart å "lure" Amazon ennå - selv om jeg bruker Gift Certificate. Har dog kunnet laste ned smakebiter på bøker