App Store med en milliard nedlastninger

One Billion AppsI går kveld rundet Apple i går 1 milliard nedlastninger fra App Store til iPhone og iPod touch. Over en milliard programmer, spill, nyttig og unyttige verktøy har blitt lastet ned fra Apples App Store og det tok butikken bare ni måneder å nå dette målet. Vi er årevis foran våre konkurrenter, sier Apple om suksessen.

Apple har i lengre tid hatt en konkurranse om dette målet. Program nummer 1 milliard ble lastet ned av Connor Mulcahey (13) fra Weston i USA. Han lastet ned Bump av Bump Technologies og stikker dermed av med iTunes gavekort på hele $10,000. I tillegg til gavekortet får han også en 32GB iPod Touch, en Time Capsule og en splitter ny Macbook Pro.

Vi er «årevis foran» konkurrentene når det kommer til nedlastbare programvare

sa Apples nestkommanderende Tim Cook under onsdagens kvartalspresentasjon, ifølge Wall Street Journal.

Flere av Apples konkurrenter, deriblant Microsoft og Nokia prøver seg nå på lignende butikker. Apple mener selv de vil nå 2 milliard nedlastede applikasjoner før sine konkurrenter i det hele tatt har kommet ordentlig i gang.

Tags:

Ariston

Hvor står det hvem som vant? Finner ingenting på apple sine sider.

olahe97

lurer på det samme har sikkert ikke kåret en ennå...

iRog

nope, det er ikke kåret;)

admin

Connor Mulcahey (13) fra Weston i USA. Han lastet ned Bump av Bump Technologies og stikker dermed av med iTunes gavekort på hele $10,000. I tillegg til gavekortet får han også en 32GB iPod Touch, en Time Capsule og en splitter ny Macbook Pro.

Fra artikkelen og fra Apples pressemelding. Ser ut som det er kåret.

Ariston

Så det i artikkelen men ikke på apple sine sider. Men uansett, gratulerer Connor. Håpte på at jeg vant, men alt som er likt er alderen :P