V9 - nytt headset fra TT Micro

Hodetelefoner og handsfree har blitt et must for de fleste som har en iPhone og bruker den til mer enn bare å prate i. Norske TT Micro har nå lansert V9, et ny og relativt rimelig headset som fungerer som både handsfree og headset mot iPhone.

V9 iPhone

Den er kompatibel med både iPhone og iPhone 3G, samt alle iPod-er og mp3-spillere med utgang til 3.5mm plugg. V9 har en veiledende pris på NOK 495,- inkl. mva og vil bli tilgjengelig i butikker i løpet av april måned.

Egenskaper og funksjoner

  • Egen mikrofonknapp for handsfreebruk og musikk ”hold/play/fast forward”
  • Studiokvalitet på lyden, ekstra dyp bass
  • Kabellengde ca. 1.2m
  • Kompatibel med både iPhone og iPhone 3G
  • Kommer med tre sett gummiøreplugger i størrelsene S, M og L

Les mer hos TT Micro

X-mobile

Denne har vært tilgjengelig hos Klart Svar Alnabru siden november 2008:) Pris: 490,-

Løp og kjøp;)

strchris

Jeg har dette, eller rettere sagt hadde, det ble ødelagt etter et par uker med bruk. Jeg hadde det til og med i vesken som fulgte med når jeg ikke brukte det. Til headsettets forsvar er det god lyd i øreproppene og handsfreedelen funker bra, men alt dette hjelper lite når lyden (i først høyre, så venstre) blir borte etter kort tid.

olahe97

det ovenfor er garanti sak

Chiang Mai 1963

Dette ser ut til å være en billigere kopi av v-moda duo. :-) Ut fra hva strchris skriver, så virker det liketil som om dette headsettet har samme problemene som v-moda også.

Danny_86

Eg har det samme...men den er ødelagt etter 2 uke.

chhris

Har hatt dette settet i ca 6 mnd, ganske ok lyd. Synes diskanten kan være litt "masete" til tider. Men ellers helt ok til den prisen. Mistet lyden i min venstre etter en mnd. Men fikk byttet de uten problem, og har fungert siden.
Koster kr 399 på M/S Color Fantasy(Kiel Båten).

mourad

Advarsel til de som konstant tvinger lyd inn i ørene: http://www.tv2.no/gmn/nettprat/article2639985.ece

sol.22

Har v-moda duo men har fått problemer etter overgangen til iPhone 3GS. Knappene fungerer ikke som normalt lengre. Tidligere har jeg kunnet trykke raskt to ganger får å skifte til neste sang. Med 3GS er dette tydeligvis hurtigtasten for å spille inn taleopptak. Noen som har lignende erfaringer og som vet hvordan det kan løses?