iPhone skin med ekstra batteri

Mophie til iPhone

Det er få ting som er mer irriterende enn stygge riper i din iPhone og dødt batteri på telefonen når du trenger den. Med Mophies Juice Pack Air kan du løse begge problemene på en gang.

Produsenten Mophie begynner i morgen å selge sitt produkt Juice Pack Air. Det er et tynt hardt skall med en innebygd batteri som lader din iPhone samtidig som den beskytter mot riper og skader. Ifølge produsenten, bør du praktisk talt kunne få dobbelt så lang batterilevetid med dette produkter. Den har funksjoner som lar deg starte ladingen når du selv ønsker, fire LED lys som indikerer batteristatus og en USB-port som lar deg lade både iPhone og ekstrabatteriet samtidig, med samme kabel. Batteriet inni skallet er et oppladbart 1200mAh litiumpolymerbatteri. En USB-kabel følger også med.

Prisen er $79 og produktet finnes i flere forskjellige farger. Du kan lese mer om Juicy Pack Air hos Mophie.

Via iLove.nu

ducksteR

Har alltid syntes det har vært et paradoks at folk kjøper pene produkter, bare for å beskytte dem med stygge produkter sånn at de skal forbli pene innenfor det stygge produktet. Så da går man der med en ipod med tidenes styggeste beskyttelse som med tiden også bli ripete og stygg, slik at den pene ipoden begravd i stygg plast skal holde seg pen. Rare greier.

Men med ekstra batteri begynner jeg å skjønne vitsen med et slikt plastcover. Ikke dum ide!

jallaballa

Om jeg ser bort i fra at den gir lading (som i utgangspunktet er positivt):

Jeg skjønner ikke poenget med folk som absolutt skal ha cover/deksel/whatever rundt telefonen for å unngå riper! Da gjemme de jo hele telefonen, og dens naturlige skjønnhet blir erstattet av noe jalla skinn eller plast....

Du får ikke riper, men du får en stygg iPhone. Hva er værst?

olahe97

hvis du har et skinn på hele tiden ser den aldri fin ut pga. du vil ikke skrape den vis du har fått veldig mye skraper bak osv. så kan du jo ta det på for beskytelse jeg bruker kun invisible shild ;-)

Marvellous

Dere har et poeng, men grunnen til at jeg har deksel på min 1.gen er at den blir bedre å holde og selvfølgelig beskytter telefonen når man mister den i bakken feks..

Er vel heller ingen ulempe at telefonen ser brukbar ut om man evt ønsker å selge den?

Jimster

Vel...jeg jobber som asfaltør og er ute i all slags vær, i tillegg til å rulle rundt på et verkstedgolv til tider. Da synes jeg at det gummidekselet jeg har rundt min iphone er en god investering.

Det er ikke alle som tilbringer dagen bak et skrivebord eller hjemme i sofan!

Jecht

Er egentlig litt eniig i det dere sier om deksel, men det finnes jo faktisk noe "fine" deksler til ihpone også da. Men de er ofte alt for dyre, eller umulig å kjøpe i butikk i Norge.

anaflabet

Fant muligens bedre og billigere på dx. Er vel enig i at deksler kan være stygge, men denne kan du vel også bruke som nødlader når det trengs som verst. Dessuten hater jeg riper i telefonen :-)

Et par forskjeller:

  • 2200mAh (vs dennes slappe 1200)
  • 18 dollar inkl frakt (vs dennes 79 ekskl frakt)

Finnes i fire utgaver:
iPhone 2G (hvit)
iPhone 2G (svart)
iPhone 3G (hvit)
iPhone 3G (svart)

per57

Smart løsning

Jeg kjøpte et stilig beskyttelsedeksel og beskyttelse film,dermed har jeg en fin Iphone som er godt beskytett.
Vanskeligere er det ikke,selv om det kan se sånn ut på denne siden