Nedtelling til 1 milliard applikasjoner

1 milliard nedlastningerFrem til i dag er nesten 1 milliard applikasjoner blitt lastet ned fra Apples App Store i iTunes. For å feire denne milepælen har Apple som tidligere startet en konkurranse hvor alle som laster ned applikasjoner til målet er nådd er med i trekningen av et iTunes gavekort på hele $10,000. I tillegg til gavekortet får du også en 32GB iPod Touch, en Time Capsule og en splitter ny Macbook Pro.

Du må være 13 år eller eldre og bo i et av de støttende landene. Dette betyr at Norge, Danmark, Sverige og Finland er "godkjente". Se alle reglene hos Apple. Du har også mulighet til å være med i konkurransen uten å kjøpe hvis du fyller ut et skjema hos Apple.

Apple har også offentligjort en liste over de 20 mest lastet ned applikasjoner siden introduksjonene av Apples App Store.

Les mer og se nedtellingen på Apple sine sider.

krsk0

Gjelder det bare de betalte appsa eller de som er gratis også?

frozenlime

Herregud, kunne du ikke i hvert fall tatt deg bryet med å bruke Cmd+shift+4 i hvert fall, istedenfor å copy-paste macrumors?

Wackhy

krsk0: Gjelder alle programmer. Faktisk kan du også melde deg på uten å laste ned noe som helst program, sjekk sidene til Apple for påmeldingsskjema.

frozenlime: Ta deg en tur ut, gjerne langt opp på fjellet. Ta noen dager fri og slapp litt av, så kan du heller kommentere saker når du kan bidra med noe konstruktivt.

frozenlime

Jeg har fri. Jeg slapper av. Hvorfor ikke bare linke direkte til Macrumors om en likevel tar bildet derfra? Eller si at det er hentet fra MR? Beklager for å være oppriktig og dermed ikke sukkersøte sannheten for deg :) Det er ikke god PR å kopiere. Det er umoralsk, og i min mening teit, unødvendig og uproft å kopiere bildet som en annen side har tatt (spesielt når man kan ta et slikt bilde selv veldig enkelt).

God helg.

jurgemaister

Æsj:
"Directors, officers, employees, contractors, and agents of Apple Inc., and its subsidiaries, affiliates, resellers, or advertising or promotional agencies and members of their immediate families (spouse, parents, siblings and children) are not eligible."

Ariston

Hvorfor er det æsj?

noilivap

kanskje fordi han jobber i en butikk som er "apple affiliates"

Traktor

Hva er uansett sjangsen for å vinne, det er vel bare en vinner ikke sant? Sikkert mange millioner som blir med i trekningen. Uansett kunne jeg jo ikke lavære å registrere meg, man hvet jo aldri!

Sollo

Hahah, til dere som skaffer en ekstra app. kun for å være med i trekningen: kjøp heller en lottokupong, sjangsen er større der :)

jrundruud

Nedtelling? ;)

Tubaplayer

@Sollo: Det er jo veldig smart å tenke sånn... Jeg tror ikke det er så veldig stor sjangs for at jeg vinner denne konkurransen, men hvor ufattelig tåpelig er det ikke å IKKE laste ned en gratis app for å bli med i trekningen på grunn av det...? Forskjellen er at om du tipper Lotto så betaler du for å ha minimal sjangs for å vinne, her får du en mikroskopisk sjangs til å vinne uten at det koster deg noe som helst.

davids

Så lenge det er gratis, kunne det for min del angått den rød-grønne regjering. Altså at jeg hadde brydd meg like lite, men når det er gratis derimot..

Traktor

Litt rart at de ikke har gjort det slik at den som laster ned aplikasjon nummer
1 000 000 000 vinner

mpitof

*slettet*

mjansvik

vel.. lottokupong koster.. er vel strengt tatt gratis å skaffe seg en free app..
verd de 20 sekundene det tar.

Tubaplayer

@Traktor: de har gjort det slik at den som laster ned applikasjon nr. 1.000.000.000 (eller leverer inn skjema for ikke-kjøp-men-delta-likevel etter download nr. 999.999.999) vinner.. Les reglene :)

The Promotion shall run from 12:01 a.m. EDT on April 10, 2009 and ends with the downloading of the 1 billionth app (“Promotion Period”). For purposes of the Promotion, the downloading of the 1 billionth app is considered to be either the downloading of the 1 billionth app from iTunes or the receipt of the non-purchase entry after the download of the 999,999,999th app, whichever comes first. Only entries submitted in this time period will be accepted. Sponsor’s computer is the official time keeping device for this promotion.

convak

@Tubaplayer: Jeg forstår det du siterer som når konkurransen avsluttes, og at det deretter trekkes en vinner.

Tubaplayer

Hvorfor det..? Det står jo svart på hvitt at nedlasting nr. 1 "billion" eller kvitteringen for deltakelse uten kjøp som blir sendt inn etter nedlasting nr. 999.999.999 er den som gjelder.. Altså "kunde nummer 1.000.000.000".

Traktor

Så da er det ingen vits å sende inn skjema nå?

jakobmartinr

Kan dere ikke være fornøyde med at noen lager artikler som andre kan lese!?!
Personen som har skrevet dette kan sikkert ikke så mye om å kopiere ting fra nettet...

Jeg syntes det er bra at folk skriver artikler (det må jo være sant)

olahe97

apple driter den litt her vis du kobler fra internet går klokka ennå det vil si at den tellingen er ikke riktig det er egentlig tipping...

Tubaplayer

Den tellinga er nok bare en animasjon, og har ikke noe med det aktuelle "tallet" å gjøre ;)
Hvis det var det så ville det jo bare alle venta på at den skulle nærme seg, mens slik det er nå sitter sikkert folk rundt i hele verden og laster ned apps over en lav sko for å ha størst mulig sjangs.

Tubaplayer

@jakobmartinr: "Kan ikke dere...."

Det er vel feil å si at det er mange som har protestert her, eller? De fleste av oss setter pris på både journalistikken som utføres her på portalen, og ett og annet klipp-og-lim-innlegg. På den måten får vi med oss mye av det som skjer i Mac-verden uten å måtte surfe innom mange forskjellige nettsider.

jakobmartinr

Mente ikke noe slemt med kommentaren min... det er bare det at jeg blir litt provorsert når folk blir gretne over at noen andre medlemmer på denne siden prøver å skape noe vi kan lese... Jakob

Djweekend

Nærmer seg veeeldig!
http://bildr.no/view/394576

Ariston

Ja, nå er det over 999 millioner, så ikke lenge til.