Gjør telefonen klar til påsketrafikken

Veimeldinger på iPhonePåsken nærmer seg med stormskritt og i dag er den store utfartsdagen for mange. Køene ut av de store byene bli definitivt lange, men heldigvis kan du få informasjon om køer, stengte veier og annet i et nytt iPhone-program. Det norske selskapet Apps AS som blant annet står bak YR.no applikasjonen til iPhone har nettopp lansert programmet «Veimeldinger» som henter trafikkdata fra Vegvesenet.

I januar lanserte YR sin iPhone applikasjon som nå har rundet 40. 000 nedlastinger og er med dette landets mest brukte app. Mandag (06.04) oppdateres denne med en dobling av antall steder, 10 dagers varsel og mulighet til å velge mellom bokmål, nynorsk og engelsk. -

Dette er funksjonalitet brukerne har etterspurt siden vi lanserte første versjon

sier Kjell Rune Monsø - daglig leder i App AS som står bak den tekniske utviklingen.

Veimeldinger, nytt program fra Apps AS

Programmet Veimeldinger henter inn trafikkdata fra Statens Vegvesen og gir billister oppdatert info rett i lommen. Et perfekt verktøy for billister på vei mot høyfjellet. I denne applikasjonen velger du selv hvilke regioner, type veilmeldinger og hvilke veier du ønsker informasjon om.

En enkel, men fokusert og nyttig tjeneste. Programmet koster NOK 17,- og kan kjøpes på App Store.

Veimeldinger til iPhone Veimeldinger til iPhone

Veimeldinger til iPhone Veimeldinger til iPhone

Så enten du lurer på om hvordan kjøreforholdene til Hovden, eller om du lurer på om solen vil skinne på Lekteren i morgen, så har du det på iPhone.

andrenb

Kjøpte dette programmet i begynnelsen av uken.

Fungerer flott, min samboer kommer fra grisgrendte strøk der veiene har en tendens til å bli stengt pga dårlig vær og fergene innstilt i tide og utide. Da er det fint å ta en kjapp sjekk via "Veimeldinger" når man er på farten.

termserv

17 kr? Er det bare jeg som syns det var en litt stiv pris, for et program som har én funksjon?

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

Mkallevik

17 kroner stiv pris? Vil vel heller si at det er en symbolsk pris.

Idarramberg

....vel. Prøvde applikasjonen på påskereturen. Er ikke spesielt imponert over at den viste trafikkrapport fra Bergendistriktet når jeg kun ønsket info om situasjonen i Oppland (Ja, jeg hadde gjort nødvendig seleksjon i listen). Her trengs det nok en bugfixing ; )
...venter på oppdatering asap!