Første bilder av nye iPod shuffle

iPod shuffleApple fortsetter uten tvil fokuset på å lage en så minimal musikkspiller som mulig, for det finnes ikke mange komponenter i den nye iPod shuffle.

På onsdag lanserte Apple den tredje generasjonen av iPod shuffle. Dermed er det allerede på tide med de vanlige utpakking- og plukke-fra-hverandre-bildene vi liker å se på.

Esken som iPoden kommer i er 40 prosent mindre enn den gamle esken, noe som passer med Apples miljø-program der de aktivt går ut for å gjøre alle pakker og esker mindre. Inne i esken finner vi en iPod shuffle, et par Apple Headphones og en spesialdesignet USB-kabel som fungerer på samme måte som docken til den forrige modellen.

iPod shuffle
Bilde fra AppleInsider.com

At iPod shuffle ikke har en dedikert USB-plugg i spilleren, men benytter seg heller av lydutgangen, er en medvirkende faktor til suksess for en liten spiller.

Høyden er 45,2 mm, bredden er 17,5 mm og dybden er på 7,8 mm. Vekten ligger på minimale 10,7 gram, tilsvarende to papirark.

iPod shuffle
Bilde fra AppleInsider.com

Selv om det er fysisk mulig å bruke andre hodetelefoner enn de som følger med, er ikke dette anbefalt. Du vil nemlig miste muligheten til å bytte sang eller endre volumet.

Batterilevetiden er skal være på ti timer, nesten to timer mindre enn den andre generasjonen av iPod shuffle.

iPod shuffle

iPod shuffle

Nettsiden iFixit.com har allerede lagt ut en bildeserie, med beskrivelser, av hvordan det er å pelle fra hverandre den nye iPod shuffle.

KDN

Jeg synes egentlig "miljø Apple" burde føye seg etter mange mobil produsenter å tilby liten USB plug istedenfor den 30 pins saken. Det blir kanskje et problem for docking stasjoner etc, men da kan de eventuelt sette opp 2 plugger ved siden av hverandre og lage en overgang til eksisterende 30 pinners plug.

Marasmus

Er jo ingen 30-pins-plugg på Shuffle.

simdu

Så er ikke Shuffle en mobil heller da. KDN snakket om mobil.

svar

KDN snakker om apple doc connector som alle iPods/Iphone har utenom på shuffel modellene.

MacBoy09

Linken fungerer ikke?