Få flyinformasjon med NorFlights

NorFlight

Hvis du befinner deg på vei til flyplassen og er usikker på om flyet er i rute, kan det norskutviklete programmet NorFlights gi deg full oversikt over ankomster og avganger.

NorFlightMed NorFlights for iPhone og iPod touch får du oppdatert oversikt om flyavganger på norske flyplasser med forsinkelser og eventuelle kanselleringer.

NorFlights er tilgjengelig på App Store til 11 kroner.

iPhone er en banebrytende mobiltelefon for slike tjenester. Vi laget dette programmet for å gi flyreisende enkel og lett tilgang til oppdatert informasjon om flyavganger. Det er godt å vite om flyet hjem er i rute

sier utviklingsansvarlig Christian Aune Thomassen.

Hovedsiden til programmet gir deg en liste over flyplasser hvor du velger en for å se alle avganger og ankomster til den valgte flyplassen. Du bytter mellom avganger og ankomster ved de to knappene nederst på skjermen.

Undertow

Pent. Testes!

bho70

Gledet meg til å teste denne da jeg reiser en del. . Skuffelsen min var stor når det var flere flyplasser som ikke lå i appen. Synes torp sandefjord og geiteryggen i skien burde vært med. Torp er en flyplass mange reiser fra så denne burde vært der

pgaa

Helt OK denne, men tragisk at Torp Sandefjord Lufthavn ikke ligger inne...

Har å en del å gå på angående design...

Tingenes Herre

Du får samme info gratis hos avinor.no

olahe97

hehe vet det jeg var ikke dom så jeg ser heller der