Telenor skal selge iPhone

iPhone Telenor

Telenor annonserte i dag at de har signert en avtale med Apple om å tilby iPhone i Norge, Sverige og Danmark i løpet av de kommende månedene. Netcom har i syv måneder hatt eneretten på å tilby iPhone i Norge.

Det er foreløpig uklart hvilke abonnementer som Telenor kommer til å tilby, og om de vil kjøre samme modell som Netcom gjorde på starten ved å tilby kun utvalgte abonnementer ved kjøp av iPhone.

Vi ønsker ikke å holde våre kunder på pinebenken, og vil komme med mer informasjon så raskt det lar seg gjøre

sier informasjonssjef Atle Lessum til VG Nett.

Atle Lessum
Foto: Ole Walter Jacobsen, 2007

Nå som det blir reell konkurranse på salg av iPhone i Norge, blir det spennende å se hvor mye dette vil påvirke prisene de neste månedene.

Diskusjonen er i gang i forumet.

effortless

Å kjøpe en mobil til over 3500 kroner er helt uaktuelt for meg. Derfor håper jeg at det blir skikkelig konkurranse mellom Telenor og Netcom nå.

Tingenes Herre

Max 3500? Du får jo ikke laks når du kun vil betale for småsei

TheX

Dette er rent genialt - priskrig over iPhone blir kjempeflott for forbrukeren!

// Thomas ~ The X

Jeg ble, den 12 Januar, 2006, offisielt optimist!

KDN

I Australia fører 3 av de 4 store tele selskapene iPhone uten at det har vært noe priskrig.

kj

Hva med Sverige kommer det flere leverandører der også?

Hmmmm to store aktører.. er vel heller stilletiende prissammarbeid som gjelder tenker jeg.... :-(

Men man kan jo håpe. Sånn som det er nå er det jo tvilsombusiness for forbrukeren...

Ja til fritt salg uten abonnement på applestore og andre steder til den reelle prisen!!!

Borgen

Er vel apple som setter prisene. Kan jo variere litt innenfor abbo men tror apple har en minste grense

AsbjørnH

Det var på tide.

nocitizen

Kjempebra at Telenor også skal selge iPhone! Det aller beste med dette er at tjenestene kanskje øker og f.eks at vi får ProffNett-software til iPhone. Krysser fingrene og håper på det beste ;o)

effortless

I USA, regnet om til vår valuta, koster en iPhone 1350 kroner. Jeg er fullt opplyst om at så og si alt innen elektronikk koster mindre der. En slik forskjell synes det likevel å være uhørt for alle andre enn Apple. Hva er det som gjør at de kan sitte på en høy, hvit hest på denne måten? Er det virkelig akseptert av medlemmene her at de driver på slik?

kj

Borgen: Apple har allerede satt en "offentlig pris" for bare telefonen. Men det er ikke mulig å få den til den prisen hos noen leverandør! Ikke i Sverige og Norge i allefall.

NyZeta

Æsh da..
Jeg som nettopp droppet Telenor til fordel for Netcom og iPhone. Skulle så gjerne hatt telefonen med Telenor.

Borgen

Kj: Å? det visste jeg ikke. Hva er den "offentlige" prisen?

Marasmus

effortless:

Prisen i USA er jo med 2 års bindingstid, så du har nok misforstått på alle mulige måter. Du får også kjøpt telefonen i Norge for kroner 1,- med bindingstid.

Apple tjener noe sånt som $567(8GB)/$667(16GB) på hver eneste iPhone som selges i USA og alle andre steder, og det er vesentlig mer enn 1350 kroner. Du kan jo ta en titt på prisguide.no og se hva slags mobil du får for 1350 kroner uten bindingstid. Det er ikke rare greiene, så å hevde at Apple sitter på en hvit hest fordi prisen ikke er 1350 kroner blir for dumt.

BazookaAce

Skjer med artikkelbildet da? Hehehe

magnusB..

Flott det her, da kan jeg jo faktisk ødelegge min 1G iPhone uten å frykte og måtte gå tilbake til en eller annen sugen Sony Ericsson :) Forhåpentligvis..

budbringeren

Ønsker hverken å være kunde av telenor eller netcom.. Håper selskaper som chess, onecall og andre får adgang etterhvert.. Da tror jeg priskrigen er mer reel.. To gnukke, store selskaper vil vel holde prisene oppe ;)

Datronic

De må piande ikke gjøre iPhone billigere. Vil ikke at alt av trygdemottakere og lavtlønte skal springe rundt med verdens beste telefon :p
Apple må gjeninnføre gamle rutiner... OPP MED PRISENE :D

drajevolitch

"Opp med prisene"?? Telenor burde gjøre iPhone tilgjengelig for folket! Da Steve Jobs annonserte de første iPhone mobilene sa han at de kun ville koste 199 US og 299 US dollars for telefonene.

Alt over 3500 er helt uhørt. Gjør mobilen tilgjengelig!!

De som vil ha dyrere tlf kan kjøpe seg Bang & Olufsen eller Nokia 8800 Diamond f.eks.

Man skal da ha det litt moro! Apple til folket for svarte!!!

:):)

admin

@drajevolitch

Steve Jobs sa 199 og 299 dollar, men det inkluderte selvsagt ikke de månedelige kostnadene. Apple skal fortsatt ha like mye betalt for telefonen, det er bare det at nå får operatørene lov til å sponse telefonen mot binding.

Med iTalk Large får du jo faktisk iPhone til 1,- men selvsagt med en høy månedspris. Prisen på telefonen vil ikke gå ned selv med Telenor.

Arez

jeg kjøpte meg en iphone i statene og betalte under 3000 kr. jeg jailbreaka den og den funket helt fint i et halvt år. Jeg skulle oppgradere programvare, når nedlastningen var ca halvveis kom det opp at det ikke gikk og sim kortet ikke var gyldig i iphonen.
jeg lastet ned en ny programvare i går og jailbreaka den, alt funket bortsett fra at jeg ikke har "ingen tjeneste" som står det hvor telenor netcom og sånn står...

Noen som vet hva jeg har gjort feil eller noe???

olahe97

du må gjennoprette den igjen og hacke den på nytt følg guiden grundig dennegangen=P