Er dette den nye iPhone?

Ny iPhone?Rykter om en ny iPhone-modell eller en oppdatering av den eksisterende modellen har svirret i flere måneder, men endelig ser de første «spionbildene» ut til å ha blitt lekket.

Bildene skal ifølge ryktene vise baksiden av en ny iPhone hvor dekslet er i en matt svart farge og muligens i metall/aluminium som den første generasjonen iPhone.

Ny iPhone?Bildene skal stamme fra Kina og dukket først opp på nettstedet iPodObserver og deretter hos MacRumors.

Dette skal ifølge ryktene kun være baksiden av iPhonen man hititl har sett og det hevdes også at materialet er annerledes enn iPhone 3G. Det har fått mange til å spekulere i om Apple vil gå tilbake til aluminium som var materialet som ble brukt i den første iPhonen, eller om det brukes et nytt materiale. Noen hevder at det her er snakk om en form for myk gummi, noe som vil gjøre telefonen bedre å holde i.

Linsen til kameraet ser også ut til å være marginalt større enn i dag. Kan vi forvente oss et bedre kamera og er dette en helt ny modell eller en videre utvikling av dagens?

(Trykk på bildet for større versjon.)

Tags:

palelnan

16GB? Selv om det er Apple, kunne det ikke tenkes at de droppet 16GB og gikk for kun 32 eller mer?

KDN

@palelnan Husk at dette kansje er bilder av en førproduksjons-modell.

Jeg er litt usikker på hvordan iPhone 3G ser ut på baksiden, men min 1 gen. har ikke de store stygge FC/CE/etc. merkene som er på de 2 bildene.

Siden jeg nesten alltid er i nærheten av WLAN så har jeg ikke hatt behovet av en iPhone 3G enda. Blir spennende å se om neste versjon har noe som gjør at jeg vil oppgradere.

admin

@KDN

iPhone 3Gen ser akkurat slik ut som denne på baksiden, med CE/FC etc. Det er bare ikke så tydlig som på disse bildene her.

Arild Holtet

Stadig ting som skjer med iPhone. Likte best den første modellen med aluminiums bakstykke. Var en pen sak. Men gummi er sikkert bedre å holde i, og sklir ikke i hånden. Vi får vente å se hva det blir. Har selv ingen planer for ett kjøp.

Arild.H

Merlot

Jeg kommer til å kjøpe neste versjon av iPhone. Har iPhone 1.gen og den begynner å bli meget herpet. (Knust glass og millioner av bulker i den :P)

Jeg skal garantert ha neste versjon av iPhone, med det samme de lanserer den m/ 32GB :)

iBoy

Håper iPhone kommer med 4G innen det blir tilgjengelig i Norge. Gummi på baksiden høres fint ut, så trenger jeg ikke noe ekstra omslag.

Haplo

Baksiden av metall er ikke noe serlig for deskningen. Er vel derfor baksiden ble forandret

kenken

RT Haplo. Grunnen til at de gikk vekk fra metall på baksiden var dekningen. Satser på at dette er "ru" gummi! Kommer til å bli dritbra å holde i!! Satser også på at de går til 32, hadde ikke gjort noe! :) Bring it on Apple!

apple boy

visst det er gummi, vil den ikke mårkne/morkne :S med tiden?

NamKeng

ser ut som at baksiden er laget i slik tynn gummi.

@eplegutt: ja den vil vel morkne ed tiden, har selv gummi på mitt Nikon D200 kamera, begynner og bli noen år det, men ser ikke at det har morknet.

lasse h

Andre enn meg som syns at det ligner litt på en blanding av baksiden på Alu iMac/svarte MacBook?

adli

Hvis man klikker på linken til Macrumors og ser på bildet der (som er skarpere) så ser man tydelig at de FC/CE bokstavene manipulert. I området rundt bokstavene er den svarte bakgrunnen pixelert, der den ikke på resten av bildet.

Ser ut som bildet er en fake....

adli

Dr.Pepper

Etter å ha sett konsept bilder av iPhone 4G, så håper jeg inderlig at neste iPhone ikke blir så ufattelig stygg som avbildet her.

kaada

Antakelig så er det er en lakk som bl.a brukes på Tivoli PAL radioene som når den herdes ser ut som gummi. Jeg håper virkelig ikke at det er det, for da vil det til slutt slipes av, og er det noe jeg hater med "kjipavik" telefonene til Nokia/SE osv. osv... så er det når lakken slites av og den hvite plasten kommer fram...

OstPøls

Håpet mer på en av de "iPhone 4G" konsept bildene!
Håper virkelig det ikke er slik den nye iPhone ser ut!

OstPøls

Se på amobil's (amobil.no) litt større foto. Teksten er mye mer pixlert enn apple logoen, så dette er nokk fake.

evergreen

Jeg hadde en iPhone 1.generasjon og var super-fornøyd, synes også 3g er knall men har vegret meg for å kjøpe siden jeg klarer meg fint frem til det kommer en ny versjon. Nå har jeg fått hendene i en brukt HTC og har falt litt for den, eller mer spesifikt, muligheten for å kjøre et fullverdig navigasjonsprogram. Hadde ikke trodd jeg at jeg heller ville hatt en windows mobil, men hvis ikke apple implementerer støtte for slike navigasjonsprogrammer kommer jeg ikke til å investere i en ny iPhone...

Btw. Har ingen ting imot et slikt "gummibelegg", har hatt flere telefoner med slikt belegg og synes det fungerer utmerket. Får bedre tak og gir en mer robust følelse...

csharp

Håper på ny, sort ALU-bakdel jeg da...hadde først 1. gen iPhone, og har nå iPhone 3G, men må si at jeg synes den første var penest.

En mellomting hadde vært fint: den litt mer avrundede formen til 3G, men i alu slik som 1. gen...