Smiley på iPhone uten å jailbrake

Smiley på iPhone uten å jailbrakeMange iPhone-brukere så fram til å få smileys på iPhonen sin i 2.2-oppdateringen, men man ble skuffet da det ble kjent at EMOJI-ikonene, som de heter, kun ble tilgjengelige for Japan. Men nå kan du som norsk iPhone bruker også få disse helt uten jailbraking eller hacking av telefonen.

Dessverre ser det ut til at disse ikonene kun fungerer mellom iPhone-brukere. Noe som er litt kjedelig dersom resten av vennegjengen din bruker en annen mobil. Ikonene vil altså kun vises hvis du sender dem til andre med iPhone.

Slik får du smileys på din iPhone

  1. Kjøp programmet Frostyplace (Pris 6 kr) i App Store eller i iTunes
  2. Etter du har installert programmet på iPhone, starter du det og leker litt i programmet et par minutter. Les noen artikler, osv
  3. Gå deretter inn på Innstillnger -> Generelt -> Internasjonalt -> Tastatur -> Japansk
  4. Klikk på Emoji-symboler (for å slå dem på)
  5. Send SMS til en kamerat med iPhone, og han vil se smileyen!

Emoji Emoji

fre

Det her funka ikke i hele tatt på min gitt. Når jeg går til: Generelt -> Internasjonalt -> Tastatur -> Japansk så er det kun to valg der:

QWERTY
Kana

Juke

Helt genialt, funker som bare det.

Dvs det funket ikke første gangen jeg prøvde, men så gikk jeg inn i Frostyplace og trykket innom noen flere artikler før jeg gikk ut og prøvde igjen, og da funket det helt som det skulle. :-)

Så spørs det bare om Apple stenger for denne muligheten i neste firmware-oppdatering da...

fre

da funka det ja! trodde det med å lese artikler var litt ironi jeg.. hehe :)

christergutten

Det er så utrolig tåpelig!!!!
Skal det være vanskelig å bruke smiley i en tekstmelding liksom? Hva skjer?
Hvorfor tror de at bare kinesere bruker smileyer?
Alle jeg kjenner med telefoner fra Nokia, Sony Ericsson, Motorola osv har smileyer...
Skjønner ikke at dette er så FORFERDELIG vanskelig å få til for Apple..
COME ON da, Apple!
Ikke tro at jeg er en av de "anti-iPhone-boysa" men er bare litt skuffet over mangel på småting som smiley, mms, videoopptak som er helt elementære ting i telefoner helt ned i 1000 kronersklassen.

Men men, håper vi får se disse katastrofe-feilene bli fikset veldig snart....
Bortsett fra det, har jeg aldri vært mer fornøyd med en telefon, enn min iPhone =)

larsh

jeg er helt enig.
det var greit i begynnelsen men nå begynner det å bli teit. nå som salgstallene synker så skjønner de kanskje litt.

oyrist

Hvor i alle dager har du det fra at salgstallene synker?

Widget

Herregud så rike utviklerne av Frostyplace kommer til å bli

larsh

oyrist. leste det vel en plass.

http://mobilen.no/wip4/kraftig_nedtur_apple/d.epl?id=35404
her feks. gjør ikke meg noe, apple burde klare å få til noe som enkelt som mms og smileyer til andre enn japser. og en del annet småtteri. 24% nedgang siden forige kvartal er jo litt det også.

Knittan

Sliter litt med å få til dette. Når du starter appen får du jo opp et bilde med linjer som er tom for atikler. Nederst har du RSS symbolet og en snakkeboble. På RSS symbolet ligger det ingen artikler, men på snakkebobla ligger det mange. Har vært igjennom alle på snakkebobla, men får fremdeles ikke opp emoji-valget på generelt-inter.-tasttur-japansk..

Hjelp...?

henbjo

Jeg har samme problemet. Jeg mistenker at dette har noe å gjøre med at jeg installerte 2.2.1-oppdateringen før jeg installerte frostyplace. Opplever også at appen er lite responsiv og henger seg når jeg prøver å gå inn på enkelte artikler (i "snakkeboble-modus").

Finnes det noen metode for å nedgradere til 2.2.0 igjen?

FinnKje

Ja var så uheldig å lese denne artikkelen rett etter jeg oppgraderte til 2.2.1. Men da hadde jeg allerede blod på tann for å få fikset dette uten å jailbreake. Og løsningen er en App med navn Touch Dial Emoji. Det koster kr. 21 og er etter min mening ikke verdt pengene desverre. Det fikset emoji på iphonen min ja, men ble skuffet da ikke engang et normalt smiley ble gjenkjent av en sony ericsson telefon. Men om du fortsatt føler suget så løp og kjøp

abarth

Produsenten skriver på iTunes at dagens versjon ikke vil fungere med fw 2.2.1 men at de har en nyere versjon i pipeline til iTunes. Så da er det vel bare å vente litt da :-)

Kenno

På min funka uten å ha kjøpt det programmet i det heletatt :D
bare gikk inn i tastaturmenyen og trykka på Japanisk og så var alle valgene der :D
visste ikke at det lå der fra før av:D
thnx :D

bolsi

har at&t og det funket ikke å sende til andre operatører som US cellular, og verzion i USA. noen som har merket noe hjemme?det virker om om det bare funker å sende fra iphone til iphone og ikke fra iphone til hvilken som helst telefon

Abt_2910

funker ikke her..:(

RVLS

Man kan også laste ned Touch dial, men den koster 21 kr..
Er bare å gjøre samme prosessen der, så skal det funke..

Funket på min 2.2.1

Amishen

Husk du må ha firmware 2.2 eller 2.2.1 på iPhone eller iPod touch.

Når du kommer inn i programmet, går du inn på noen av artiklene. "Les dem".
Da burde det Emoji-symbolene aktiveres i tastaturinnstillingene.

Jeg har selv opplevd å få det til på første forsøk, men også opplevd å måtte gjøre det to ganger for å få det aktivert.

Håper du får det til :)

Arne Borgersen

åh, jeg har 2.2.1 og jeg får: Operation could not be completed. (NSURLEErrorDomain error -999.) :@ :(

christergutten

Jeg får det FAEN meg ikke til!!!!!! Jeg får bare KANA og QUERTY dritten, men ikke emoji...
Jeg har kjøpt det lille drittprogrammet og går inn, "leser" noen artikler i noen minutter og gjør akkurat det som står, men NEIDAAA....

Dette STINKER langt inn i skogen ass!!!

veghov

yes fungerte perfekt
men ganske synd at andre tlf ikke kan se det

Doggy

funger fint :-) bare pass på og trykk en gang på frostyplace etter du har fått ikonet. så for du 3 alternativer nå du går til japansk

olavgrosvik

Fungerer veldig bra, men jeg prøvde å sende det til for eksempel en nokia telefon, og hvert eneste av smilyene jeg sendte ble til spørsmålstegn, men det er verd de 6,- :)

iPodToucher

funka perfekt med touch dial også:-)

wacz016

Appen er ikke tilgjengelig i den norske butikken...

ghram.smith

Vi skal nå lage en oversikt over denne siden. Hvilke moduler vi valgte, theme og innstillinger m.m. Kom gjerne med synspunkter og spørsmål. Det må legges til at siden ikke er komplett itil certification dumps enda, men hovedkomponentene er på plass. Gjenstår nå en finpuss på selve måten stoffet skal presenteres på. Vi jobber ut fra kundens ønske, men kommer med flere løsninger som kunden da velger i. Hafjell Hotell linux+ har brukt Joomla og dotnetnuke på tidligere sider, men vil nå prøve ut Drupal, så å markedsføre seg på Drupal.no er absolutt ikke bortkastet.This differs from new documentation. Indeed ccna certification, it doesn't necessarily require any new documentation and could make use of documentation that is already available online. A "course", in this sense, is mcdba a structured document that links to pieces of documentation - whether they be text tuturials, videos, exercises, or something else entirely - and helps someone move further down a particular track of learning about Drupal.