En sniktitt på YR til iPhone

NRKs glimrende tjeneste YR.no foreligger snart i en offisiell iPhone applikasjon. YR er tjensten som lar deg sjekke værmeldingen 11 000 steder i Norge og verden Norge og som er utviklet av NRK/Metrologiske Institutt. I samarbeid med det norske iPhone-selskapet Apps har nå NRK/Metrologisk Institutt utviklet et iPhone-program som lar deg få tilgang til alt dette rett i lomma. Programmet støtter telefonens innebygde GPS for å finne værmeldingen for stedet man befinner deg på og det lar deg også søke på alle 11 000 stedene YR har data til. Nettstedet NRKbeta har en gjennomgang av programvaren som snart er å finne i App Store.

Chiang Mai 1963

Snart er å finne i App Store?
nWeather, det er vel programmet det her skrives om? Begynner å bli en bra stund sida jeg lasta ned programmet fra App Store.

--
An Apple a day keeps frustrations away. Or... not?

admin

Nei, nWeather har vi skrevet om før. Dette er en ny offisiel YR-applikasjon fra NRK.

Chiang Mai 1963

Ah, ok!

--
An Apple a day keeps frustrations away. Or... not?

frengky

Nå begynner vi å ane effekten av iPhone når statelig institusjoner utvikler egne mobilapplikasjoner. Fremtiden blir antakelig utrolig morsom...

JadedGamer

Ja, det tok jo ikke lang tid før media hoppet på "sirkuset" og begynte å kalle andre nye smartphones for "iPhone-killer"... Apple kunne ikke ha betalt for bedre reklame enn de får gratis gjennom slik omtale; selv om kanskje enkelte produkter oppgis å være bedre er det iPhone-navnet som publikum bombarderes med.

--
MacBook Pro 15" 1. gen
iPod Shuffle 1 GB
iPod Touch 2. gen 32 GB

katermuc

er tilgjengelig i AppStore nå.

turb0man

Nice!