Dev-Team har låst opp iPhone 3G, og gjør det tilgjengelig på nyttårsaften

iPhone unlockDet tok ikke lang tid fra iPhone 3G ble lansert til det var mulig å jailbreake den. Men det har nå gått mange måneder uten at noen løsning på hvordan man fjerner operatørlåsen har dukket opp. Ventetida kan være over på nyttårsaften.

Det er iPhone Dev Team, gruppen bak de kjente PwnageTool og QuickPwn, som kommer med den nyheten som vil glede mange iPhone-brukere.

Dersom gruppen holder tidsplanen sin vil de gi ut et fungerende program som vil fjerne operatørlåsen fra iPhone 3G.

Dev-Team skriver:

We have been working hard on a few other things. The main one being the 3G unlock codenamed yellowsn0w. This is now completed and is currently being packaged into a user-friendly application with the simplicity that you see in QuickPwn or BootNeuter

Ikke på alle versjoner

Desverre vil programmet de utvikler bare kunne låse opp eldre utgaver av iPhone 3G, og ikke telefoner med den siste programvaren.

Den så kalte baseband-programvaren på iPhonen din kan høyest være i versjon 2.11.07 for at du skal kunne fjerne operatørlåsen.

premium2006

Kommer det noe for dem med nytt baseband? regner med de fleste har 2.2 i dag?

dani93

Skulle kommet med denne meldingen tidligere:(..

KDN

De sa jo før 2.2 kom ut at folk ikke burde oppdatere siden de hadde noe på gang...

Forester

Dette er jo fantastisk ! Takk til de på forumet som advarte mot å oppgradere til 2.2 ;)
Tenker pådenne iPhonen min fra Yellowpages.. Er det bare å ta ut turbosim og netcom kort ? Denne er vel jailbreaket av Yellowpages da?? Skjønner at jeg må vente til nyttårsaften da..mvh

Trymmern

Lite spørsmål: Er i USA nå og når jeg skal hjem vuurderer jeg å kjøpe en iPhone. Kan jeg kjøpe den, tegne abonnement, reise hjem å drite i å betale regningene mine og ikke svare på henvendelser fra dem? Sikkert uetisk, men de ber om det med de ræva planene.

Forester

Hei Trymmern ! Ja.. ganske uetisk men ..
Tilbake til spørsmålet ditt.. ifølge min fetter i USA så må man fremlegge amerikansk "social securitynumber" for å tegne abbonement. Men ser jo at Yellowpages skaffer en haug med iPhones så hvordan hun gjør det er jo litt uklart !
Lykke til!
mvh

thorvildsen

det jeg ikke skjønner er at man er jo uansett bundet til abonomentet på papiret, man må fortsatt betal regningen selv om man får unlocket iphonen. så hva hjelper det å unlocke den, når du uansett må betale tlf regningen?

Forester

Hei Thorvildsen ! Dette er kanskje mer for oss som kjøpte iPhone av Yellowpages på Qxl før det ble klart at vedkommende skrønte vedr. at telefonene var åpne for alle nett.. Hvis du har kjøpt mobil av Netcom og betaler fast månedsavgift er det kanskje ikke så aktuellt hvis du ikke bryter abbonementet med de kostnader det fører med seg ;(

mvh

iJimmy

Um...
Hva er det dette dreier seg om egentlig? (Beklager for at jeg ikke har fullt med på alt)
Har ikke iPhone 3G alltid vært mulig å låse opp?

Odd2005

For at nordmenn skal kunne kjøpe iPhone 3G i USA må du ha:
1. SSN (social security number) - For å se om du kan betale for deg. (ikke lett å få på dagen akkuratt)

eller

2. Betale depositum på 500$. (Dette kan kun gjøres hos AT&T)

Alpha Z 31

Vet du om de krever SSN på Walmart og Best Buy også?

Forester

Vet ikke helt om jeg forstod videoen riktig.. må vel fjerne turbosim.en først da ?? mvh

ladders

Vil ikke firmwaren "downgrade" om man resetter iPhonen til scratch ?

Ladders

rios

Som odd skriver så må man ha enten SSN eller forhånds betale noen spenn, men Odd2005, vis jeg for eksempel har familie i usa og er keen på å skaffe meg en iphone.Vis de kjøper det for meg der borte, bare tlf, må de da også registrere ett abn på deres navn eller funker det slik i usa at man kjøper tlf, og når man kommer hjem og kobler den til itunes så bli abn registrert? Jeg har ikke helt skjønt opplege med iphone der borte, håper på noen gode svar her..Jeg har lyst på en billig iphone fra uten at jeg må bind meg til noen, og jeg har noen i usa som kan kjøpe den til meg...pleas noen svar...?

watson.shane

Jeg synes at iPhone er et godt produkt på mange måter, men snakk om å hause opp noe til big deal. Lurer på hva Amobil får noe for å være med på dette tullet? Løp og kjøp.....nattåpent. exam 70-680 Snakk om å prøve å skape et kunstig behov for noe man egentlig ikke trenger. Om noen måneder kommer det en ny modell, og da er det på`n igjen. Lenge leve materialismen..Jeg 70-685 synes at iPhone er et godt produkt på mange måter, men snakk om å hause opp noe til big deal. Lurer på hva Amobil får noe for å være med på dette tullet? Løp og kjøp.....nattåpent. Snakk om å prøve å skape et kunstig behov for noe man egentlig ikke trenger. Om noen måneder 70-270 exam kommer det en ny modell, og da er det på`n igjen. Lenge leve materialismen.....Nærmest eneste grunnen til at iphone tilsynelatende selger så bra, og at "alle" må ha den, er den gode markedsføringsjobben Apple gjør. Det hjelper jo selvsagt også på at "alt microsoft 70-536 og alle" er "kjøpt og betalt". Og når man ser kommentarer og oppførselen til fanbhoys rundtom, gir det meg klare assosiasjoner til hjernevasking og kommunismens indoktrinering...