Lost in Space - første norske iPhone-spill

Lost in Space

Spill har ikke helt overraskende blitt den mest populære kategorien på Apples App Store og over 3000 spill skal nå være tilgjengelig. For litt siden dukket også det første norsk-produserte spillet opp. Det norske spillselskapet Agens lanserte nemlig sitt første iPhone-spill, Lost in Space, for få dager siden i App Store. Spillet handler om Leif, en norsk astronaut i problemer.

Leif har sovnet ved styrespakene i sitt romskip og krasjer med en meteor. Romskipet ødelegges og han har ingen mulighet til å returnere til jorden. Han prøver derfor å bli den første astronaut som noensinne kommer seg ut av solsystemet.

Lost in Space på iPhone Lost in Space på iPhone

Spillselskapet Agens er kjent for en rekke Flash-baserte spill og har i lengre tid produsert slike spill. Lost in Space er deres første iPhone-spill, men selskapet har allerede flere spill og programmer på trappene.

Lost in Space er nå tilgjengelig for nedlastning i App Store og koster kr 11,-

Apple har laget en fantastisk distribusjonsplattform. App Store gjør at man kan nå mange millioner brukere på en enkel måte. Når hele infrastrukturen er der er det mye enklere for oss som spillutviklere å lage applikasjoner til iPhone. Vi satser knallhardt på iPhone. Vi er ni personer i Agens, men ikke alle jobber med programmering. Vi har tre programmerere for iPhone

sier artdirector i Agens, Jan Ove Kjøndal, til VG Nett

Videoteaser

andersen

Morsomt spill. Hoppe fra platå til platå ved å tilte iphone mot høyre og venstre. Helt enkelt og greit. Bra det ikke koster mer enn 11 kr. Håper vi ser mer fra disse utviklerne. Hadde vært kult med f.eks trysil big-jump på iphone. Slik som de har på hjemmesidene sine.
Mvh Fredrik

ymsefisen

Første norske spill? Laser Puzzle kom jo ut lenge før dette her? Det er sikkert andre norske spill som kom ut før Laser Puzzle og for alt jeg vet.

En ting er sikkert. Lost in Space er ikke første norske spill i App Store.

minkulf

Et velkomment bidrag i spillsamlinga på talatuten. Herlig enkelt å forstå men vanskelig å mestre :)

Sebbai

Morsomt, men vanskelig
Anbefales!

Makko

Topper nå dobbelt opp på Space Legends lista med den beste på 66 060 i distance (med navn Engam). Noen som slår det?