Trafikanten på iPhone

Trafikanten på iPhoneEt lite norsk utviklingsselskap med navn Shortcut legger i disse dager den siste finpuss på hva som utvilsomt kommer til å bli et veldig populært iPhone-program. Bor du i Oslo og omegn kjenner du godt til tjenesten Trafikanten som gir deg rutetider på trikk, tog, bane, buss og båt. Inntil nå har Trafikantens tjeneste kun vært tilgjengelig i en iPhone-optimalisert webutgave, men snart kan du laste ned tjenesten som et iPhone-program med støtte for GPS, søk og real-time data.

Trafikanten på iPhoneProgrammet er utviklet av Shortcut og Trafikanten og det benytter seg av Trafikantens omfattende data over all kolletivtransport i Oslo og omegn. Programmet støtter mye mer enn bare vanlige søk i Trafikanten. Du kan nemlig også bruke iPhonens innebygde GPS til å hjelpe deg å finne nærmeste kollektive transportmetode i nærheten av deg, en funksjon vi utvilsomt kommer til å bruke mye.

Programmet lagrer også dine ofte brukte stoppesteder slik at du veldig raskt kan finne oppdatert informasjon om hvor mye trikken, bussen, t-banen eller toget ditt er forsinket.

Programmet vil være tilgjengelig gratis fra App Store i løpet av kort tid og du kan registrere din interesse hos Shortcut allerede i dag. De sender deg da en gratis SMS når tjenesten er live.

NuSkool

Jeg skal så ha dette programmet! Ser knall bra ut!

Brilliantdays

Dette ser genialt ut. Kommer til å brukes masse. Neste vi trenger er ditto program for Oslo Taxi: Trykk på en stor knapp: Jeg trenger en drosje. Så finner iPhonen ut hvor du er og sender en beskjed til sentralen med GPS-posisjon og hvem du er.

Og melding tilbake til deg om hvilken bil som kommer og når.

=)

Øyvind Solstad | http://www.oyvindsolstad.com

TheRealChristoffer

Dette fungerer vel i buskerud å? trafikanten.no virker der hvertfall

termserv

Tar du taxi så ofte Øyvind? :P

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

jervi

mac1bruker: Det finnes ikke sanntidsdata i Buskerud. Det er kun Ruter som har dette, og dermed kun i Oslo og Akershus.

Manemis

Har ventet på en slik app!!! Genialt :P

admin

Jeg tester programmet nå. Kommer tilbake med mer utfyllende informasjon. Imponerende program som Shortcut/Trafikanten har laget.

dozern7

dozern7:D
må man ha nett for å kunne søke etter bus, t-bane og båt?
eller lagrer man tabbelene og kan se når t-banen går( hvis ikke, burde det vært det)

ipodtouch

Skal du lagre en tabell, kan du vel bare ta print screen...?

larsh

Hvor blir det av appen?

zmalltalker

@larsh: Ikke langt unna nå... Om du går inn på produktsida kan du legge inn mobilnummeret ditt og få en gratis SMS med link så snart Trafikanten på iPhone er tilgjengelig.

Hilsen Marius i Shortcut

BrumBrum74

Er det noe nytt her. Ser veldig fram til dette programmet. Er det sendt til Apple for godkjenning?

Fers

Hva er status her? Blir for dumt å annonsere at noe kommer, også skal det ta ukesvis før det kommer.

Kashmar

Hvis jeg kan slå opp avganger til busser som ikke bare går innenfor Oslos grenser (dvs. busser som går mellom Oslo og andre byer) så blir dette en killer app. Trenger ikke være sanntidsdata.

EspenIrgens

Installerte denne her forleden, og den funker vel forsåvdit. Jeg kan finne hvilke linjer som går i nærheten av der jeg er, og omtrent når neste avgang er (sporveiens «sanntid» har jeg lært å ta med en klype salt). Jeg kan også søke opp et stoppested og se hvilke linjer som går derfra i nærmeste fremtid.
Det jeg _ikke_ kan gjøre, som hadde gjort denne app'en nyttig, er å søke en rute fra der jeg befinner meg, til en gitt destinasjon. Eller se noe kart som viser meg hvor et stoppested er i forhold til min posisjon.
Hvis/når det kommer, kunne jeg gjerne betalt for app'en.

noruga

Hadde jo vært fint om tog også var inkludert...

ghram.smith

Du står på en iskald t-banestasjon, din t-bane kommer ikke og du får dårligere og dårligere tid. Kjenner du deg igjen i situasjonen? Skulle du likt å vist nøyaktig når t-banen kommer, hvilke 642-504 alternativer transportmetoder som er i nærheten? Da er det nye programmet fra Shortcut og Trafikanten nøyaktig hva du trenger. I går skrev vi om Trafikantens kommende iPhone applikasjon og vi har siden da testet en tidlig 642-524 versjon av programmet flittig. Trafikanten og utviklingsselskapet Shortcut har siden sommeren arbeidet med en iPhone actualtests applikasjon som benytter seg av Trafikantens nylige frigitte XML-data. Resultatet er en svært lekker applikasjon som vi allerede har blitt avhengige av.Shortcut er et nytt programvareselskap som i all hovedsak fokuserer på Ruby On Rails webapplikasjoner og nå også Cocoa/Objektiv-C 642-661 utvikling for Apples iPhone. Trafikanten er selskapets første applikasjon til Apples iPhone og designer og gründer John Eivind Hallen lover at det vil bli flere.

stevemartyn

På førsteinntrykket virker spillet testking
noe simpelt, men høyere opp i verdenen byr den på mangfoldige utfordringer (som i de fleste tilfeller består av mursteiner) og såkalte "power-ups testking 220-701 dette vil man senere i spillet (ettersom hvilke "achievements" man har fullført) få en ny modus som kalles Boss Mode. Denne modusen tilbyr en helt ny spillemodus hvor testking N10-004 du kjemper mot et stort, stirrende øye med mini-øyner som beskytter seg. Ikke overraskende så dukker det opp flere av disse øynene ettersom du dreper dem. Disse varierer testking 70-680testking 642-902
>

hangtian

www.coachoutletonlinema.org/ coach outlet coach outlet online coach factory outlet online
www.louisvuittonhandbagsoutlete.net/ Louis Vuitton Handbags Outlet Louis Vuitton Handbags Louis Vuitton Purses
www.getscoachfactorysoutlet.com/ Coach Factory Outlet Coach Factory Coach Factory Online
www.gotocoachsoutlets.org/ coach outlet Online
www.louisvuittonoutletmake.com louis vuitton outlet