Netcom lanserer mobilTV for iPhone

Netcom løsner grepetNetcom fortsetter sin relativt aggressive satsning og markedsføring av iPhone og lanserer nå en egen MobilTV-løsning for Apples iPhone. Har du en iPhone kan du nå se på TV-innhold fra NRK, TVNorge, VGTV og Aftenposten TV rett på iPhonen.

Tjenesten gir tilgang til ferske TV-nyheter, sport og underholdingsinnslag fra blant andre NRK, TVNorge, VGTV og Aftenposten TV. Tjenesten er den første som tilbyr norske iPhone-brukere tilgang til lokalt, mobiltilpasset TV-innhold. Tjenesten fungerer kun over 3G og EDGE (ikke WLAN) og prisen er fra kr 0,- til 5,- per klipp - inkludert datatrafikk. Dette gjelder mest sannsynlig kun Netcom-kunder.

Etterspørselen fra iPhone-brukerne har vært stor etter sommerens satsning på MobilTV fra OL i Beijing. Derfor er vi glade for å kunne tilby en skreddersydd TV-løsning for iPhone 3G. Skjermkvalitet, brukervennlighet og enkelhet er avgjørende for at MobilTV skal kunne vokse. Her er iPhone 3G unik, og med mobiltilpasset innhold fra flere populære medier tror vi dette er en tjeneste som kundene våre vil sette pris på

sier NetComs innholdssjef Marius Halle.

Send SMS med kodeord ”ITV” til 1989 for å få tilgang til tjenesten, eller gå via NetComs mobilportal SurfPort (ligger som bokmerke på Safari).

TheRealChristoffer

Vil det si at man betaler kun 5 kr og ikke datatrafikk?

termserv

Dingz har testet dette (http://www.dingz.no/php/art.php?id=794873) og gir dem dårlig kritikk.

Man er bundet til å se med 3G- eller EDGE-tilkobling. Snakk om å være grådige!!

http://www.ronny-andre.no
MacBook Pro 15.4" + iPod Photo 20gb + Canon EOS 400D + Apple iPhone 8GB

admin

Man betaler ikke datatrafikk nei. Gjelder sannsynligvis bare for Netcom-brukere.

marillionmac

Jeg stusser litt på hvordan dette skal fungere.

Har selv Netcom med fri databruk, men 3G nettet er jo tregt som sirup.

Det er så tregt at jeg støtt og stadig ikke gidder å laste vanlige nettsider.

Hmm... skal bli spennende å se, men jeg har liten tro på dette så lenge 3G nettet er så dårlig som det er.

Seb-ru

testa, har Telenor, funka ikke.

KnethJensen

sende kodeord itv til 1989 men har foreløpig ikke skjedd noenting gitt...@

EDIT: der spiller det ja.. men rimelig latterlig at det bare er ett pengesluk og overhodet ikke står til hverken prisen eller forventningene!

men men.. man har muligheten!

EDIT (igjen):
På min iPhone med kun 3G påslått får jeg beskjed om at: "beklager.denne tjenesten er kun tilgjengelig for iphonebrukere som benytter 3g nett"

oO!!??? herregud

what you eat doesnt make me shit

xGrape

Dette var jo rett og slett latterlig. Får beskjed om at tjenesten kun er tilgjengelig for netcom kunder som bruker 3g-nettet - ok, slår av wifi og prøver igjen, får samme beskjed.

2 av "kanalene" som tilbys er VG og DB som allerede tilbyr iPhone-video på nettsidene sine så dette er antakeligvis bare linker? Og at man ellers i det hele tatt må betale for det? Er jo gratis på kompjuderen, så hva er da vitsen når man får en dårligere løsning på telefonen.

devo

Og når man ser hvor sinnsyke enkelte firmaer er når det kommer til å tjene penger på absolutt ALT, selv når budsjettposten i seg selv nesten ikke lønner det ekstra papiret den krever, da er det faenmeg, unnskyld, men det er på sin plass, faenmeg utrolig at kopisperre-saken på MacBooken og alle andre DRM-"løsninger" kan tillate seg å bli materialisert i vår tid, hvor informasjonen flyter fritt uansett!! Takk!!

nitron

Devo: er du Hans Bauge in disguise?

Den som ikke har tatt seg vann over hodet, har bare sett toppen av isfjellet

TK

Mange lenker til gratis video fra NRK, TV Norge og mange utenlandske på http://www.iportalen.no