Foosball på din iPhone

Foosball på din iPhoneAlle med den minste interesse for fotball har sikkert spilt foosball i sin barndom. Med programmet Foosball kan du friske opp dine gode gamle fotball-egenskaper direkte på din iPhone. Dessverre fungerer det hele heller dårlig.

Det var med moderat spenning at vi fant et foosball-spill i Apples App Store. Mange timer av vår barndom har gått tapt til foosballen og nå skulle den endelig få en renessanse på iPhonen! Slik gikk det dessverre ikke.

Spillet Foosball så relativt lovende ut, men foosball fungerer dessverre ikke godt på en iPhone med touchskjerm. Kontrollene er svært responsive og lydeffektene gode, men vi fikk absolutt ingen foosball-følelse og da er det heller ikke særlig morro. Det føltes nesten som det eneste vi gjorde var å dra våre finger fram og tilbake på skjermen og her kunne utvikleren dratt nytte av telefonens mange muligheter mye bedre. Heldigvis har spillet en to spillermodus som forlenger spilbarheten. Uten denne modusen hadde spillet blitt slettet raskere enn det kom inn.

Spillet koster kr 17,- og er tilgjengelig via App Store. Anbefales ikke til denne pris.

Foosball på din iPhone Foosball på din iPhone

Foosball på din iPhone Foosball på din iPhone

P-ils-

Oj.. Dette kan fort bli gøy:D