Internet Translator hjelper deg med oversetting

Internet Translator hjelper deg med oversetting på iPhoneÅ ikke kunne språket når du er ute å reiser i fremmede land kan fort føre til både morsomme og mindre morsomme forviklinger. Heldigvis har du en iPhone i lomma og med programvare som Internet Translator kan du lett oversette mellom mange forskjellige språk!

Er du flittig bruker av Googles Translate eller Apples innebygde oversettelses-widget i Mac OS X, vil du raskt kjenne deg igjen i Internet Translator. Internet Translator bruker nemlig enten Google eller Apple som kilder for sine oversettelser, noe som resulterer i relativt gode oversettelser mellom språk.

Funksjonaliteten er enkel og grensesnittet til programmet kunne trengt en seriøs overhaling. Allikevel fungerer teknologien bra og programmet henter ut fornuftige oversettelser basert på Google Translate eller Apples egen tjeneste. Resultatene fungerer så godt som man kan forvente av en automatisk oversettelsestjeneste. Programmet trenger internett-tilgang for å kunne håndtere oversettelsene og da kan man jo spørre seg om det ikke er lettere å gå direkte til Googles egen oversettelsesside i stedet for via en applikasjon?

Mange foretrekker allikevel applikasjoner framfor Safari og dermed er Internet Translator en grei løsning. Programmet konkurrerer mot det noe dyrere Linguo (kr 21,-) som har et vesentlig lekrere brukergrensesnitt og også støtter lyd. Internet Translator koster kr 6,- og er tilgjengelig via App Store.

Internet Translator hjelper deg med oversetting på iPhone Internet Translator hjelper deg med oversetting på iPhone

Internet Translator hjelper deg med oversetting på iPhone Internet Translator hjelper deg med oversetting på iPhone

TheRealChristoffer

Hvorfor kjøpe stygdt program som er dårlig?

itranslator i appstore er bedre og er gratis;)

OstPøls

iTranslator er gratis på AppStore og baserer seg på Google Translate :)

Gurre

Er det virkelig noen som bruker dette? Det er som å be en som ikke kan et språk om å oversette ved å bruke en ordbok. Ærlig talt, ha en viss respekt for oss som utøver oversetteryrket!