Eplehuset selger nå iPhone

iPhone til EplehusetiPhone har hittil kun blitt solgt hos utvalgte Netcom-forhandlere og Netcoms nettbutikk, men fra og med i morgen endrer dette seg. Eplehuset begynner, som første butikk utenfor Netcom, å selge Apples iPhone i samtlige av deres butikker i Norge. Telefonen vil fortsatt være låst til Netcom sine abonnementer. - iPhone er mer enn bare en telefon og vi ønsker å åpne kundene for hele Apple-universet, sier kjedesjef Trond Karlsen.

Vi lanserer iPhone i samarbeid med NetCom, noe som gjør at vi nå virkelig kan tilby våre besøkende et komplett tilbud av Apple-produkter. Med en landsdekkende tilstedeværelse med 10 butikker, kan Eplehuset tilby iPhone-interesserte kunnskap og tilgjengelighet på en helt ny måte

sier kjedesjef Trond Karlsen til iPod1.no

iPhone 3G blir lansert i alle Eplehusets utsalgssteder; Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Sandvika, Fredrikstad og 2 butikker i Oslo. Telefonen er av samme modell og med tilsvarende abonnement som NetCom i dag tilbyr.

Vi ønsker å fokusere på bruken av iPhone som mer enn bare enn telefon og vi tror Eplehusets ansatte kan hjelpe kundene å forstå alle telefonens muligheter. iPhone åpner Mac-verden for mange nye brukere og vi vil vise hvor godt telefonen fungerer med Mac. Med vår kunnskap om alt av produkter og programvare fra Apple, kan vi gi personlig veiledning til alle som ser at iPhone kan utfylle en funksjon ut over det å bruke den til kun å ringe med. Mulightene er mange, og det er her vi som veileder utfyller vår rolle som Apple Premium Reseller. Kort og godt; vi kan Apple

uttalte Trond Karlsen iPod1.no i morges. Eplehuset mener med andre ord at de kan få solgt flere datamaskiner fra Apple til potensielle iPhone-kunder, en effekt som tidligere har blitt omtalt som «halo-effekten». iPodens popularitet har vist seg å konvertere mange PC-brukere til Mac, og nå håper Eplehuset det samme skal skje med iPhone. At telefonen er populær er det ingen tvil om, Netcoms svenske søsterselskap kunne i dag melde at iPhone 3G de siste to månedene har toppet deres salgsstatistikk - foran billig telefoner fra Nokia og Sony Ericsson.

En ventet utvikling

Det er ikke helt overraskende at Apple nå velger å løsne på distribusjonen av iPhone og også gjøre telefonen tilgjengelig i andre utsalgssteder. At butikker som Eplehuset tidligere ikke har kunnet selge iPhone har vært overraskende og har gjort det vanskeligere enn nødvendig å få kjøpt telefonen. Med iPhone tilgjenglig i utsalgssteder som også selger Mac vil butikkene bedre kunne få demonstrert hvordan hele produktet fungerer, både som en telefon og som en del av øko-systemet til Apple.

Vi har fått svært mange henvendelser vedrørende iPhone, og det er tydelig at mange har gått og ventet på at vi skal få underverket i salg i våre butikker. Kunnskap, tilgjengelighet og atmosfære er våre leveregler, og selv om iPhone er et produkt som har blitt mye omtalt og eksponert den siste tiden, er det tydelig at kundenes opplevelse av trygghet og kompetanse spiller en betydelig rolle

forteller regionssjef Hallvard Opheim.

Oppdatering

Netcom melder nå om at iPhone vil bli solgt i ytterligere 44 butikker landet over, inkludert Humac, Expert, Elkjøp og Spaceworld.

TheRealChristoffer

Kommer Netcom til å fortsette med samme pris overalt?

MrCrox

Overskriften er litt misvisende. Eplehuset selger vel ikke iPhone "nå" når de begynner å selge de i morgen?

stiamund

Spaceworld får også selge iPhone fra 1. oktober. Så eplehuset er ikke den første...

Koheeba

Humac selger også iPhone f.o.m. 1.okt

kirerot

Expert også.

Iglebekk

Satser at Netcom også får fingeren ut og sender den til Kristiansand.

Nikoraisan

Så og si alle, med andre ord.

Vi på Humac Ullevål er super excited!

Sven-Egil

Først kun Netcom og iTalk abo.
Så Netcom og alle typer Netcom abo.
Nå alle butikker og alle typer Netcom abo.

Er dette tegnet på at iPhone endelig slipper fri fra Netcoms klamme klør?
(ja man kan låse opp og alt det derre der)

Da er det muligens ikke så lenge å vente på ulåste telefoner og telefoner med Telenor, Tele2 osv. -binding.

stianw@tihlde.org

blir prisen den samme, om man bryter abn også - samme pris som tidligere?

TheRealChristoffer

Seff er det samme pris. bruddgebyret følger abbonement og ikke telefon

magnar

Kommer det snart eget bedriftsabonnement for denne her...?