Beejive - en skikkelig iPhone-lynmeldingsklient

BeejiveiPhone mangler så langt en virkelig god lynmeldingsklient som håndterer alle de store lynmeldingsnettverkene. Både Mobile Chat og andre har prøvd seg uten at vi har blitt helt overbevist, men nå har nivået blitt hevet en del hakk. I dag ble Beejive IM lansert, et lynmeldingsprogram som virkelig ser ut til å dekke alle våre behov, men med en svært stiv pris.

Beejive er en ny lynmeldingsklient til iPhone og iPod touch som nå er tilgjengelig i App Store. Med Beejive kan du logge deg på iChat, MSN og lignende tjenester og chatte med dine venner live. Beejive har tidligere produsert lignende programmer for både Blackberry og Windows Mobile-baserte telefoner. Beejive gir deg også mulighet for å fortsatt være pålogget selv etter du har lukket programmet og motta meldinger per e-post. Når du logger inn igjen vil du kunne starte opp der du slap..

Beejive kan kjøpes i App Store for hele NOK 89,-. Prisen er relativt stiv i forhold til konkurrentene, men funksjonsslisten ser ganske imponerende ut og Beejive ser ut til å ha god erfaring med å utvikle IM-klienter både til Blackberry og Windows Mobile.

Funksjonalitet i Beejive

  • Støtter AIM, iChat, MSN, Yahoo!, Google Talk, ICQ, Jabber og MySpace
  • Vær tilkoblet opp til 24 timer i døgnet via Beejive sine servere
  • Koble deg opp mot flere lynmeldingsnettverk samtidig
  • Full Unicode-støtte, dvs. æøå fungerer fint
  • Skriv i både liggende og stående modus
  • 100% integrert mot den innebygde adresseboken
  • Lagring av samtaler
  • Støtte for bilder
  • Støtte for grupper

Beejive Beejive

Beejive Beejive

kajac2

Prisen er så tvilsom at jeg heller holder meg til web-versjonen. Den funker knall for min del :)

BazookaAce

Palringo (som er gratis) begynner å komme seg nå! Har vært en del oppdateringer derfra i det siste. Nå kan man også lukke Palringo uten at tjenesten legges ned, men kjører i bakgrunnen. 3 "temaer" er lagt til, den støtter de fleste IM-tjenester osv.

Så å gå fra Palringo som fungerer bra til ett program som gjør det samme til 89kr frister lite.

TheRealChristoffer

Palringo kjører ikke i bakgrunnen. Den lagrer samtalene og meldingene på en server og sender deg de neste gang du åpner programmet.

Jeg kjøper beejive så raskt apple tilatter push på programmet eller det kommer under 50 kroner

alexo89

palringo suger hardt, den tar ikke lange setnigner. den går liksom uteover men alt kommer ikke med på skjermen :(

andrenb

Beste IM-klienten på iPhone så langt. MobileChat fungerer nesten aldri, IM+ sliter med norske tegn++ og Palringo har sine bugs.

Dette må være den raskeste av de alle, selv ved chatting via edge føltes det ikke langt unna realtime. Varsel om folk som sier "hei" mens applikasjonen er lukket fungerer flott til eposten min, og programmet er veldig brukervennlig.

Litt for dyrt, men syntes det var verd pengene for mitt vedkommende. Hvis du ikke trenger å chatte så ofte er Palringo det nest beste alternativet, som attpåtil er gratis.

OstPøls

Enig med deg, MobileChat funker såpass lite at det rett og slett er Waist of Money, Palringo derrimot begynner å bedre seg med nye oppdateringer; men så klart dette Lynmeldingsprogrammet slår alle konkurrenter - litt dyrt kan en si; akkurat som Teleport (Jaadu) som koster 139kr :\