Gameloft lanserer Block Breaker Deluxe 2

Block Breaker Deluxe 2

Gameloft, et av de største spillselskapene innen mobilspill, har akkurat lansert sitt tredje iPhone-spill. Spillet har fått navnet Block Breaker Deluxe 2. Spillet representerer en ny og morsom vri på det klassiske spillet «Breakout». Det første inntrykket av spillet er svært godt og dette er garantert noe vi blir avhengig av!

Spillet Block Breaker Deluxe 2 koster NOK 29,- i App Store. Gameloft har tidligere sluppet spill som Asphalt Elite og Real Football 2009. Spillet er en modernisering av klassiskeren Breakout utviklet av Atari. I Breakout var målet å fjerne blokker ved hjelp av en ball som spretter fram og tilbake. Block Breaker Deluxe 2 tar dette et par hakk videre og bruker touch-skjermen og akselerasjonssensoren i iPhonen flittig. Spillet er morsomt, avhengighetsskapenede og en sikker vinner i App Store.

Hvis du er en stor fan av Breakout-lignende spill så har Atari, utvikleren av den originale «Breakout», også et Breakout-spill til iPhone. Spillet heter Super Breakout og er tilgjengelig via App Store.

Blockbreaker Blockbreaker
Blockbreaker Blockbreaker

svar

Jeg bare digger slike spill.
Har spilt en del "Super Pong" (som er mer eller mindre som orginalen) som rakk å komme i verson 2 før det ble fjernet fra appstore pga utvikler ble saksøkt av Atari.
Håper disse har alt rent med Atari.