Første fettflekker på nye iPod nano

iPod nano

Det er nå en drøy uke siden Apple lanserte den nye iPod nano med bedre skjerm, nye farger og et mer avrundet design som står i stil med iPhone 3G og MacBook Air. I dag fikk vi muligheten til å leke med noen av de første utgavene som har funnet veien til Norge.

iPod nano red

Vårt første inntrykk var at skjermen var veldig lys og skarp og selv med det nye buede designet fungerer skjermen godt. Skjermen er på bare 2-tommer og har en oppløsning på 320x240 pixler, men med LED-baklys kommer alle kontraster fint fram.

Det andre vi la merke til var hvor bra respons det var på brukergrensesnittet. Av det vi fikk blad oss gjennom av coverflow, spoling i video og bytting av sang så merket vi absolutt ikke noen form for henging av grensesnittet. Også den innebygd akselerasjonsmåleren fungerte feilfritt og det nye labyrintspillet benytter akselerasjonsmåleren til sitt fulle.

iPod nano har flere ganger tidligere fått et nytt design med ganske store endringer, men det er kanskje først nå det føles som at den har funnet veien til det designet som føles helt riktig. Det forrige designet til iPod nano lignet på en stump utgave av iPod classic (ikke vondt ment), mens dagens design går mer tilbake til slik iPod nano så ut i sin andre drakt i 2006.

iPod nano

Vi skal nå leke oss med de iPod nanoene vi fikk tak i, og komme tilbake med en mer omfattende test av iPod nano. Flere bilder kommer også.

iPod nano hands

Tags:

Tonedefeat

Reknar med at det er 8GB-versjonen de har fått tak i. Keisamt å vente på 16 GB-versjonen.

jpsalvesen

Bestilte min 16gb'er i går. Håper den takler Apple Lossless bedre enn min iPod nano 2G..

kolby

Det er en 8 GB. En lilla og en svart.

Skriv gjerne i kommentarene hva dere vil at vi skal teste og gi tilbakemeldinger på. Slikt som Lossless er interessant å teste.

Tonedefeat

Eg lurar på om chassiset er ripesikkert, og om skjermen er ripesikker.

Forresten: Er klikkehjulet bua med resten av nanoen, eller er det heilt flatt? Har litt å seie det og

AllFather

Ligner forsatt på mp3spillerne til sandisk fra 2004...........................................
http://iphoneowner.org - http://skjermskudd.com

apple boy

det er flatt trur eg, så den fra sida og da var den tynnere med rullehjulet.
http://www.apple.com/no/ipodnano/specs.html
ser den fra sida her. Kan se at det er litt tynnere og ikke så bøyd som skjermen med rullehjulet.

Bynn

Vi skal nå leke oss med de iPod nanoene vi fikk TAKK i, og komme tilbake med en mer omfattende test av iPod nano. Flere bilder kommer også.

Jo vær så god ;)

sinatra

Jeg testa ett par stykker mens jeg venta på min nye iMac i går. Det første jeg la merke til var en følelse av at rullehjulet på en måte virket løst. Kan ikke forklare hvordan, men det føltes litt billig. Bortsett fra det, synes jeg alt annet ved den nye Nanoen virket veldig bra.

"To err is human. To really screw up, you need the root password"

Marasmus

"iPod nano har flere ganger tidligere fått et nytt design med ganske store endringer, men det er kanskje først nå det føles som at den har funnet veien til det designet som ."

Hva skulle stå på slutten av den setningen? Jeg antar de fleste av oss antar det skulle stå "som yter den rettferdighet." eller "som virkelig lar form møte funksjon." eller "som ikke lar oss lengte etter en ny generasjon." osv ... :)

apple boy

hehe, noen skriveleif her :)
Tar det positivt :)

jpsalvesen

Anbefaler at dere prøver på lyd i forskjellig bitrate, med diverse headsets. Gjerne også mot forrige generasjon. Det er visstnok gjort fremskritt på lydkvaliteten - det hørtes iallefall lovende ut på humac!

alexo89

Prøvde den her om dagen, Den veier ikke en dritt. Kan nesten ikke tru at den er ekte.. Så ut som en papp modell, men var ekte :O