47 000 solgte iPhones i Norge?

Apple selger 3 millioner iPhoneDet er nå et par måneder siden Netcom lanserte Apples iPhone i Norge, men hvordan har egentlig lanseringen gått? Har iPhone 3G vært en suksess i Norge? Både Apple og Netcom nekter å svare, men ifølge et nytt nettsted er salgstallene på mer enn 47 000 telefoner.

Nettstedet iPhonemeter har analysert iPhone-salget i alle land hvor telefonene selges og har kommet opp med salgstall basert på disse analysene. Ifølge iPhonemeter skal Apple og Netcom ha solgt 47 000 iPhones i Norge siden lanseringsdato. I våre naboland er tallene 52 759 (Sverige) og 21 817 (Danmark). Tallene skal ifølge iPhonemeter være estimater og være et resultat av både primær og sekundær undersøkelser.

Det er veldig vanskelig å vite om disse tallene har noe som helst rot i virkeligheten eller hvordan iPhonemeter har kommet fram til et slikt tall. Umiddelbart virker dette i overkant av hva man kan forvente seg i Norge, spesielt når inngangsprisen har vært såpass høy.

Verken Netcom eller Apple har ønsket å kommentere salgstallene til i1, men at Netcom nå tilbyr valgfrie abonnementer ved kjøp av iPhone vitner vel ikke om en gigantisk suksess?

heisveis

Netcom hadde vel de høye prisene så lenge etterspørselen var høyere enn det de klarte å levere, telefonene ble jo solgt nesten uansett pris. Men nå når de har fått nok av iphones på lager slik at etterspørselen ikke er større enn det de klarer å levere vil det kanskje lønne seg å selge den med andre og rimeligere abonnement. De som absolutt "måtte ha" en iPhone kjøpte den med en gang.

magnusB..

47,666 sold. Huff da xD

ggt667

Spørsmålet er vel egentlig hvor mange iPhones er det i Norge? 100 000?